Xiro Xplorer G- A versenyzés új formája! |DroneXpert

Főoldal > Termékek > Xiro Xplorer G

Xiro Xplorer GTermék leírás:

Xiro Xplorer G – Fejleszthetőség

Azok a GoPro kamerák tulajdonosai, amelyek az igényeiknek megfelelő legjobb drónokat keresik, különös figyelmet kell fordítaniuk a Xiro Xplorer G-re, amely egy kompakt quadcopter, amely képes messzire és magasra repülni, miközben ugyanazokat a GPS-stabilizált repülési funkciókat és biztonsági funkciókat biztosítja, amelyek drágább és nagyobb drónok vannak. A Xiro Xplorer G segítségével a lehető legjobban kihasználhatja a GoPro Hero 3-as vagy 4-es akció kameráit, mivel olyan emelőkarral rendelkezik, amely biztosítja a stabil felvételeket, de nem egy saját kamerával. A Xiro Xplorer V-hez képest a Xiro Xplorer G ugyanaz a légi jármű, csak olyan golyót tartalmaz, amely a legutóbbi GoPro kamerákhoz illeszkedik, nem pedig egy beépített kamerához. Azonban a kardántengely levehető, ami azt jelenti, hogy az Xplorer V. által használt kamerára cserélheti azt.

 

Xiro Xplorer G – Elképesztő tudás egy kis drónban

A 6 x 15,7 hüvelyk méreteinél az Xplorer G meglehetősen nagyobb, mint a többi drón, mint például a Parrot Bebop, de képes a nagy távolságokat lefedni és nagy magasságokba repülni, mint a DJI Phantom 3 Standard. Ez a droón egy intelligens tájékozódás-vezérlő (IOC) gombbal készül, amely megváltoztathatja az irányítást. Ezzel a funkcióval aktiválhatja a vezérlő botját, hogy a Xiro Xplorer G közelebb kerüljön az indítási ponthoz, vagy előre tolja el, hogy elrepüljön, függetlenül attól, hogy milyen irányba mutat az orrát. Mint látható, ez az IOC funkció nagyon hasznos, különösen akkor, ha nem biztos benne, hogy a drone melyik irányban van.

 

Xiro Xplorer G – Kicsi a bors de erős

A kardántengely megfelelően van kialakítva, így rendkívül könnyű a GoPro fényképezőgép telepítése vagy eltávolítása. Alapvetően csak az oldalsó oldalról kell csúsztatnia a kamerát, és a kardántengely nagyszerű munkát végez, hogy a fényképezőgép stabil legyen, még akkor is, ha a drón kemény fordulatot tesz. A beépített kamerát használó quadcopterekkel ellentétben a Xiro Xplorer G lehetővé teszi, hogy hangot is kapjon a szél vagy a légcsavarok zümmögése esetén is.

 

Xiro Xplorer G –  Összegzés

Mindent összevetve, a Xiro Xplorer G nagyszerű droón azoknak, akik GoPro kamerákkal rendelkeznek. Ez egy olcsó és kompakt modell, amely képes mozgatni a mobiltelefont a tartomány határain belül. Bár az akkumulátor élettartama nem olyan kitűnő, de meglehetősen jobb, mint a hasonló drónok esetében. Ellentétben bármely más modellel az árkategóriájában, stabil a levegőben, és könnyedén repülhet az FAA által beállított 400 méteres korlátig. Most, ha GoPro tulajdonosa vagy, akkor a Xiro-tól érkező drone-t közelebbről meg kell vizsgálnia a légifelvételek igényeinek megfelelően. Soha nem fogod tudni, hogy a Xiro Xplorer G megadja azt, amit kereshetsz egy drónban!

 

 

Xiro Xplorer G – Műszaki adatok

 • Tengelytáv: 350 Légcsavar típusa: 9450
 • Motor műszaki adatai: 2212 Súly, az akkumulátorral együtt: 995
 • Lebegési pontosság: Függőlegesen ±0,5 m, Vízszintesen ±1,5 m
 • Maximális vízszintes sebesség: 15 m/s
 • Maximális függőleges sebesség: 6 m/s
 • Maximális dőlési szög: 35°
 • Maximális forgási sebesség: 200°/s
 • Akkumulátor: 5200 mAh lítium-akkumulátor
 • Üzemfeszültség és áramerősség: 11,1 V/12,5A
 • Repülési idő: Körülbelül 25 perc
 • Üzemi hőmérséklet: -10°C - 50°C
 • Repülésvezérlés IMU GPS és iránytű LED repülésjelző  

 


Xiro Xplorer G – Intelligens akkumulátor

Típus: 3S LiPo Kapacitás: 5200mAh, 11,1V Töltési környezeti hőmérséklet 0°C - 40°C
Merülési környezeti hőmérséklet: -20°C - 50°C

 


Xiro Xplorer G – Távvezérlő


Üzemi frekvencia: 5727-5789MHz
Maximális kommunikációs távolság (nyílt téren): 500m
Vételi érzékenység (1% EIRP): -93dBm
Egyenértékű izotrop kisugárzott teljesítmény (EIROP): 19dBm Üzemi áramerősség/feszültség 3,7V/450mA
Beépített lítium-akkumulátor feszültsége/kapacitása: 3,7 V 4000mAh
Üzemi hőmérséklet: -10°C - 50°C

 

Xiro Xplorer G – Relé


Üzemi frekvencia: 2412-2462MHz
Kommunikációs távolság (nyílt téren): 500m Adó teljesítménye: 19dBm
Üzemi áramerősség/feszültség 3,7V/500mA
Üzemi hőmérséklet: -10°C - -50°C

 

Xiro Xplorer G – APP


Mobileszköz rendszerkövetelményei: iOS 8.0 vagy ennél újabb verzió / Android 4.4 vagy ennél újabb verzió

 

 

Xiro Xplorer G – Funkciók

Repülésre kész (RTF) Speciális repülésvezérlés Precíz GPS Beépített Wi-Fi tartománybővítő Elsőszemély-nézethez Autonóm repülés akár 16 állomással 5200 mAh intelligens Li-Po akkumulátor akár 25 percrepülési idővel Behajtható talpak Valós idejű, képernyőn megjelenő telemetria Egygombos automatikus visszatérés leszállással Kezdő repülési mód Vibrációs riasztások Visszahúzható több szögben állítható okostelefon-tartó (igény esetén)

 

 

Xiro Xplorer G – Intelligens repülési akkumulátor

A nagy teljesítményű 5200mAh LiPo intelligens akkumulátorcsomag akár 25 percnyi repülési időt is biztosít! A beépített intelligens rendszer folyamatosan jelenti repülés közben az akkumulátor kapacitását. A XIRO akkumulátorok védelemmel rendelkeznek a túlterhelés és a túltöltés ellen. Ez növeli az akkumulátor élettartamát, biztonságát és megbízhatóságát. *A drón repülési ideje függ a plusz terhektől, ilyen pl. a gimbal és a kamera, a szélsebességtől, a repülési magasságtól és a pilóta vezetési szokásától.

 

 

Xiro Xplorer G – Repülésvezérlő

A speciális repülésvezérlő, a beépített GPS-készülékkel kiváló repülési teljesítményt nyújt és a segítségével a XIRO Xplorer folyamatosan ellenőrzés alatt tartható. A három repülési üzemmód: Kezdő, Közepes és Haladó különböző vezérlési érzékenységet nyújtanak. További biztonsági funkciók: Visszatérés leszállással a jel elvesztése után és az egygombos Felszállás és Leszállás, amelyek nagy segítséget nyújtanak a tapasztalatlan pilótáknak. Egy földi állomáson futó mobilalkalmazás lehetővé teszi, hogy az Xplorer 16 állomáson keresztülhaladó autonóm küldetéseket hajtson végre. A repülésvezérlő rendszer kompatibilis a legtöbb 3 tengelyű gimballal, amely a piacon elérhet.

 

 

Xiro Xplorer G – Adóvevő

A rádióhullámú adóvevő beépített Wi-Fi tartománybővítővel rendelkezik, amely akár 800 m távolságból is lehetővé teszi a videoátvitelt. Egy okostelefon-tartóval is rendelkezik. Három repülési üzemmód és két gáz-üzemmód. Minden fontos funkciógomb, beleértve az IOC-t és a visszatérést is, szép elrendezésben találhatók a panelen.

 

 

Xiro Xplorer G – Kivitel

Két szögben álló futómű Könnyű és egyszerűen szállítható távvezérlő Ergonomikus íves kialakítás, amely a lehető legnagyobb kényelmet nyújtja repülés közben. A szíjgyűrű középen helyezkedik el és tökéletesen kiegyensúlyozza a távvezérlőt, csökkentve a pilóta fáradását. Igényelhető telefonbölcső Több szögben állítható univerzális szerelőrendszer, amely a legtöbb mobiltelefon csatlakoztatását lehetővé teszi az Elsőszemély-nézet képernyőjeként. A bölcső könnyen használható és teljesen visszatolható a távvezérlőbe a könnyű tároláshoz és szállításhoz.

 

 

Xiro Xplorer G – A csomag tartalma:

 • 1x Xplorer drón
 • 1x 5.8G adóvevő
 • 1x 3S 5200mAh akkumulátor
 • 8x Légcsavar
 • 1x Töltő
 • 1x Adapter
 • 1x Nyakszíj
 • 1x Kiegészítő csomag
 • 1x Kézikönyv

 

További képek


Legfrissebb cikkek


DJI Mini 3 Pro vagy Autel EVO Nano+ – Melyik a nyerő?
Melyik a jobb drón, melyiket vegyem meg: DJI Mini 3 Pro vagy Autel EVO Nano+ összehasonlítás?
Kiszivárogtak a DJI Mavic Mini 3 Pro tulajdonságai – Íme az új minidrón
Habár a DJI hivatalosan még nem jelentette be az új Mavic Mini 3 Prót, egy holland viszonteladó nyilvánossá tette az új minidrónról készített termékfotókat, illetve a készülék tulajdonságait is. A kiszivárgott információk lényegében mindent elárulnak az új Miniről (még az ár és feltüntetésre kerül), csak épp azt nem, hogy mikor jelenik meg hivatalosan.  
Dji MINI2 drone bemutató
Szinte egy évvel azután, hogy a DJI megjelent a frissített és továbbfejlesztett Mavic Minivel, a Mini 2 megjelent. A Mavic Mini stratégiai kiadás volt, válaszul az FAA követelményére, miszerint minden 250 g feletti drónot regisztrálni kell. A tavalyi Mavic Mini súlya 250 g, és hogy minden kétséget kizárjon arról, hogy az újabb modell a súlyhatár alá esik-e, a Mini 2 súlya 249 g. Azok számára, akik aggódnak a drón regisztrálása iránt, ez jó hirt jelent. A frissített kiadással egy kis frissített márkajelzés is jár, a Mavic kiesett a névből - most már csak a Mini. Sok szempontból nagyon hasonló a régebbi verzióhoz, a Mini 2 számos frissített funkcióval rendelkezik, például egy továbbfejlesztett 4K / 30p kamerával, a Raw + JPEG fájlok rögzítésének képességével és az OcuSync 2.0 vezérlő átvitelével a Wi-Fi helyett. Ezek a funkciók nyilvánvaló javulást jelentenek a Mavic Mini-hez képest, a könnyű kezelhetőséggel és az élénk, masszív kialakítással együtt a Mini 2 könnyen a legjobb drón 170.000 forint alatt.
AKCIÓS TERMÉKEK
AA
LEGJOBB AKCIÓS DRÓNOK
BB
GOPRO KAMERÁK
CC
Nap ajánlata
DD