Megmutatjuk miért j választás egy Vitus drón vásárlás |DroneXpert

Főoldal > Vitus drón vásárlás - Ha valami valóban különlegesre vágysz

DrónExpert

Vitus drón vásárlás - Ha valami valóban különlegesre vágysz


2018/12/02

A walkera Vitus drón vásárlás egyre népszerűbb, hiszen ezen márkánál profi, minőségi drónokat találhatunk elérhető áron. Ha valaki drónvásárlásra adja a fejét első körben DJI termékek jönnek vele szemben a piacon, hiszen ők birtokolják a piac közel 70 %-át azonban náluk leginkább magas minőségű, profi dónok közül lehet választani, amiknek az ára is kicsit borsos. A hobbi drónozóknak ezért inkább a Vitus drón vásárlást ajánljuk, hiszen itt valóban rátalálhat azokra a funkciókra melyek számára nélkülözhetetlenek.

Egy Vitus drón vásárlás jó dötés, ha különlegességre vágsz a drónok terén

Vitus drón vásárlás – Egyedülálló funkciók


A drónozás elterjedése leginkább az elképesztő légi felvételek készítése miatt következett be az elmúlt években. A piac növekedése még nem állt meg, és ahogy látható egyre jobban elterjednek majd a követező éveken a drónok. Már nem kémkedésre alkalmas szerkezetekként tekintünk rájuk, hanem inkább egy különleges, új hobbira, mely megszínesíti a mindennapokat. A drónok terén éppen ezért leginkább a képalkotó funkciók fejlődtek, ezért már nem igazán jön ki olyan drón mostanában, aminek felszereltségében ne lenne alapvető a 4K minőségű képalkotás. A Vitus drónoknál még erre is sikerült rátenni egy lapáttal az éjjel látó funkció kifejlesztésével, mely teljesen új távlatokat nyit meg a drónozók előtt. Ezért érdemes egy Vitus drón vásárlás mellett dönteni, mert különleges funkciókban itt nincs hiány.

 Egy Vitus drón vásárlás során nem lőhetsz mellé

 

Vitus drón vásárlás – Tökéletes felvételek akár szürkületkor is


A fotográfusok és profi filmesek nagy ellensége a fény, vagyis annak hiánya. Nagyon kevés gép alkalmas arra, akár kézi akár drón kameráról beszélünk, hogy megbirkózzon a kevés fénnyel a képalkotás közben. Sokszor ezért homályos lesz a végeredmény, és nem szívesen mutogatjuk senkinek. A Vitus Starlight drón nagy innovációt tartalmaz ezen a területen, hiszen kamerája nem csak a nappali erős fényviszonyokhoz képes alkalmazkodni, hanem akár az esti fénytelenséghez is. Elképesztő tudás ahhoz képest, hogy milyen kis szerkezetről is beszélünk, és ahhoz képest, hogy ez a funkció mennyire profivá varázsolja ezt a kis gépet az ára is nagyon baráti. A Vitus drón vásárlás kifejezetten jó döntés azok számára, akik még profibb, és még tökéletesebb képeket szeretnének készteni a magasban, mint eddig bármikor!

 

Vitus drón vásárlás - Elképesztő előnyök!

 

Vitus drón vásárlás – Alkalmazásokban a segítség


Egy Vitus drón vásárlás esetében nem csak egy drónt kapsz, hanem egy szuper éjszakai megfigyelőt is. Ennek a drónnak a fejlesztésénél nem csak a szórakozási, és a képalkotási funkciók kaptak nagy szerepet, hanem azt is jól átgondolták a fejlesztők, hogy az élet mely területein lehet hasznosítani sikerrel ezt a kis drónt, akár a mindennapokban is. A Walkera VITUS Starlighthoz olyan alkalmazásokat fejlesztettek, melyekkel már akár a drón is képes a vészhelyzetek során releváns segítséget nyújtani. Képes megfigyelni az éjszakai forgalmat, de akár a terrorizmus elleni küzdelemben is nagy segítség lehet, és a mentési megfigyelés, katasztrófa figyelés szerepkörökben is elképesztő hatékonyan képes működni. Ráadásul még számos más területen könnyedén felhasználható, így már tényleg egyre közelebb kerülünk ahhoz, hogy a drónok a mindennapi életünk részei legyenek. Ha Te is szeretnél egy drónt, ami nem csak a napjaidat színesíti meg elképesztő felvételeivel, de még hasznos szolgálatot is tehet a mindennapokban, akkor érdemes egy Vitus drón vásárlás mellett döntened, hiszen ennél felhasználó barátabb drón kevés van a piacon.

 

Vitus drón vásárlás – Repülj mint még soha!


Egy Vitus drón vásárlás során nem csak a kamera különleges képességeire helyeződik a hangsúly, hanem az elképesztő repülési funkcióira is, melyekkel garantáltan levesz majd a lábadról ez a kis drón.  A Walkera VITUS Starlight  a dual GPS-nek és a Glonass protokolloknak köszönhetően nagyobb pontossággal küldhetnek és fogadhatnak GPS-jeleket, így még pontosabban és gyorsan látható a drón helyzete, ami a jel stabilitásának is jót tesz, illetve sokkal könnyebben vezérelhetővé válik. A Vitus drónok egy a drónozásban is igen fontos funkciót, az akadályérzékelést is megkapták, ráadásul az érzékelők elől, és mindkét oldalon megtalálhatók, így még könnyebb szűk helyzetekben a drón irányítása, ezzel pedig még csodálatosabb felvételek készítésére nyílik lehetőség. 

 

A sokak által ismert Active Track funkció sem hiányozhat egy profi drónból, így a Vitus drónokból sem. Az Active Track funkciónak köszönhetően ez a drón is képes a tárgyak követésére, ami nem csak a felvételek készítésében jelent nagy segítséget, hanem a segítségnyújtásban, és a megfigyelési feladatok ellátásban is. Egyelőre meghatározott útvonalat is képes lerepülni automatikusan, de akár egy tárgyat kijelölve számára, azt is képes automatikusan körberepülni, ami még pontosabb, és simább felvételeket eredményezhet. Ráadásul akár 40 km/h sebességre is képes lehet, és az akkumulátorainak köszönhetően 25 percig képes a levegőben repülni, ami teljessé teszi a drónozás élményét. Egy Vitus drón vásárlás során nem dönthetsz rosszul, hiszen minden megvan bennük, amire a repülés és a filmezés során szükséged lehet.

 

 

Vitus drón vásárlás - Elképesztő előnyök!


Vitus drón vásárlás – Fényérzékelés felsőfokon


A Vitus drón vásárlás kiváló döntés, ha szeretnéd a levegőből felfedezni a tájat, és elképesztő felvételeket készíteni akár éjszaka is. Nincs még egy drón ami képes lenne erre, ezért nagy dobás a Walkerától, hogy azokra is gondoltak, akik kreativitásukat a csodás éjszakai fények, és a naplementék világában szeretnék kiélni. Az éjszakai látásmódú kamera rendkívül érzékeny fényérzékelőkkel rendelkezik, amelyek érzékelik a rendkívül halvány fényt is, így akár éjszaka is felfedezheted a kiválasztott témát, amivel abszolút képes ez a drón kamera rácáfolni a sztereotípiákra. A profi fotósok számára is nagy kihívást tartogatnak az éjszakai fotók készítése, azonban az ultra érzékeny fényérzékelőknek köszönhetően a drón kamera sokkal hatékonyabban tudja nyomon követni az apróbb fényeket is, így sokkal részletgazdagabb készíthetők, mint eddig bármikor. Ha különleges képélményre vágysz, akkor a legjobb választás egy Vitus drón vásárlás lehet, hiszen kamerája minden helyzetben akár éjjel akár nappal képes a profi minőségre, így könnyedén válhatsz Te is profi képalkotóvá.
 Legfrissebb cikkek


Drónszabályok Spanyolországban
Hogyan szabad drónozni Spanyolországban? Milyen a Spanyol szabályozás Mallorca, Vagy a Kanári szigetek, Teneriffe, Gran Canaria, Barcelona, Ibiza, Lanzarotte vagy egyéb más Spanyol uticél esetén? Mutatjuk! 
DJI Mini 3 Pro vagy Autel EVO Nano+ – Melyik a nyerő?
Melyik a jobb drón, melyiket vegyem meg: DJI Mini 3 Pro vagy Autel EVO Nano+ összehasonlítás?
Kiszivárogtak a DJI Mavic Mini 3 Pro tulajdonságai – Íme az új minidrón
Habár a DJI hivatalosan még nem jelentette be az új Mavic Mini 3 Prót, egy holland viszonteladó nyilvánossá tette az új minidrónról készített termékfotókat, illetve a készülék tulajdonságait is. A kiszivárgott információk lényegében mindent elárulnak az új Miniről (még az ár és feltüntetésre kerül), csak épp azt nem, hogy mikor jelenik meg hivatalosan.  
AKCIÓS TERMÉKEK
AA
LEGJOBB AKCIÓS DRÓNOK
BB
GOPRO KAMERÁK
CC
Nap ajánlata
DD