Turnigy P403 LiPoly / LiFe AC/DC akkumulátor töltő

fooldal > Termékek > Turnigy P403 LiPoly / LiFe AC/DC akkumulátor töltő

Turnigy P403 LiPoly / LiFe AC/DC akkumulátor töltőTermék leírás:

Ha olyan könnyen használható LiPoly / LiFe töltőt keres, amely képes otthonában használni a váltóáramú tápellátást, vagy ha autóban van, akkor autójának akkumulátora lehet, akkor ez lehet a töltő az Ön számára.

A Turnigy P403 AC / DC töltőt egy dologra tervezték, az egyszerűségre!

A P403 2–4 cellát képes tölteni a Lipoly / LiFe akkumulátorokat, és egyszerűen csak a mérlegvezetéket használja a csomagok feltöltéséhez. A töltő tartalmaz egy automatikus indítási funkciót is, amint bedugja a csomagot, az akkumulátor automatikusan elkezd töltődni.

A P403 töltő 40 watt energiát biztosít 0,1 - 3,0 amperes töltési sebesség mellett, és a bemeneti teljesítménytartománya 100-240v AC vagy 10-18v DC.

Jellemzők:

• Felismeri az egyes cellák aktuális sebességét és kapacitását

• Automatikusan érzékeli az akkumulátoronkénti cellák számát

• Az automatikus töltés funkció, az akkumulátor csatlakoztatása után azonnal megkezdi a töltést

• Automatikus kikapcsolás, amikor az akkumulátor eléri a kapacitását

• Túlmelegedés elleni védelem

• Az akkumulátor feszültségének tesztelése (ha a töltőáram 0-ra van állítva)

Specifikációk:

Maximális teljesítmény: 40W Áram: max. 3A (állítható)

Töltési feszültségtartomány: 2-4S (11,1 - 14,8v)

Bemeneti feszültség: 100-240v AC, 10-18v DC-ig

Töltő súlya: 310g

Méretek: 145 x 130 x 45 mm

További képek


Legfrissebb cikkek


Kiszivárogtak a DJI Mavic Mini 3 Pro tulajdonságai – Íme az új minidrón
Habár a DJI hivatalosan még nem jelentette be az új Mavic Mini 3 Prót, egy holland viszonteladó nyilvánossá tette az új minidrónról készített termékfotókat, illetve a készülék tulajdonságait is. A kiszivárgott információk lényegében mindent elárulnak az új Miniről (még az ár és feltüntetésre kerül), csak épp azt nem, hogy mikor jelenik meg hivatalosan.  
Dji MINI2 drone bemutató
Szinte egy évvel azután, hogy a DJI megjelent a frissített és továbbfejlesztett Mavic Minivel, a Mini 2 megjelent. A Mavic Mini stratégiai kiadás volt, válaszul az FAA követelményére, miszerint minden 250 g feletti drónot regisztrálni kell. A tavalyi Mavic Mini súlya 250 g, és hogy minden kétséget kizárjon arról, hogy az újabb modell a súlyhatár alá esik-e, a Mini 2 súlya 249 g. Azok számára, akik aggódnak a drón regisztrálása iránt, ez jó hirt jelent. A frissített kiadással egy kis frissített márkajelzés is jár, a Mavic kiesett a névből - most már csak a Mini. Sok szempontból nagyon hasonló a régebbi verzióhoz, a Mini 2 számos frissített funkcióval rendelkezik, például egy továbbfejlesztett 4K / 30p kamerával, a Raw + JPEG fájlok rögzítésének képességével és az OcuSync 2.0 vezérlő átvitelével a Wi-Fi helyett. Ezek a funkciók nyilvánvaló javulást jelentenek a Mavic Mini-hez képest, a könnyű kezelhetőséggel és az élénk, masszív kialakítással együtt a Mini 2 könnyen a legjobb drón 170.000 forint alatt.
A dróntechnológia múltja és jelene, jövője
Pilóta nélküli repülő járművek, légi robotok, drónok – bármilyen névvel is illetjük ezeket a készülékeket, kétségtelen, hogy az elmúlt évek során elképesztő ütemben nőtt a népszerűségük. Habár sokáig csak a mozikban vagy katonai bázisokon találkozhattunk velük (az utóbbi persze csak néhányakra igaz), a drónok mára nem csak a fogyasztói piacot hódították meg, hanem számos ipari szektort is forradalmasítottak, ami kevés technológiára igaz.
AKCIÓS TERMÉKEK
AA
LEGJOBB AKCIÓS DRÓNOK
BB
GOPRO KAMERÁK
CC
Nap ajánlata
DD