Turnigy Nano-Tech Plus 1000mAh 4S 70C Lipo Pack w/XT60

Főoldal > Termékek > Turnigy Nano-Tech Plus 1000mAh 4S 70C Lipo Pack w/XT60

Turnigy Nano-Tech Plus 1000mAh 4S 70C Lipo Pack w/XT60Termék leírás:

Turnigy Nano-Tech mindig is a csomag vezetője volt. Most még jobbak, mint a Nano-Tech Plus +. A Plus + akkumulátorokat azok számára tervezték, akik akkumulátoruk akut lemerülését szeretnék elérni, hogy kiemelkedő teljesítményt biztosítsanak extra lyukasztóval.

A Turnigy Nano-Tech Plus + rendkívül magas kimenetet kínál 70 ° C állandó kisüléssel és 140 ° C-os kitörésekkel (1 ~ 3 s) ezen extra él számára az egyéb akkumulátorokhoz képest. A pilóták számára erősebb fojtószelep ütéseket és irreális egyenes teljesítményt mutat. Kiváló hír a 3D és az EDF pilótainak, valamint az összes versenyző drón szórólapnak.

A nanométer vezető adalékanyagok alkalmazásával az elektródákban rendkívül hosszú elektronvezető hálózatok alakulnak ki, amelyek növelik az elektronikus vezetőképességet. Ez a nanomagos technológia a Nano-Tech Plus + lítium-ion akkumulátorok lelke.

Az adalékanyagok lehetővé teszik a hordozófolyadékban történő beitatódást, hogy több ioncsatornát tápláljanak. Ez javítja az ionátvitel és az diffúzió képességét. Az elektronikus vezetőképesség és az ionátvitel javításával csökken az impedancia, és a nagy sebességű kisülés polarizációja jelentősen csökken.

A Turnigy Nano-Tech továbbra is páratlan teljesítményt nyújt a legjobb áron!

Specifikációk:
Kapacitás: 1000mAh
Feszültség: 4S1P / 4 cella / 14,8 V
Kisülés: 70 ° C állandó / 150 ° C sorozat
Súly: 124,88 g (vezetékkel, dugóval és tokkal együtt)
Méretek: 72,5x35x26mm
Mérleg dugó: JST-XH
Kisülési dugó: XT60

Előnyök a hagyományos Lipo akkumulátorokkal szemben;
• Az energia sűrűsége eléri a 7,5 kw / kg-ot.
• Kevesebb feszültségcsökkenés a nagy sebességű kisülés során, így több energiát kap terhelés alatt.
• A belső impedancia elérheti az 1,2 mO-t is, mint a standard Lipoly 3 mO-ja.
• Nagyobb hőszabályozás, a csomagolás általában nem haladja meg a 60 ° C-ot
• A nagy terhelés alatt a duzzanat nem haladja meg az 5% -ot, szemben a normál lipolisz 15% -ával.
• Nagyobb kapacitás nehéz ürítés esetén. Több mint 90% 100% C sebességgel.
• Gyors töltés, egyes akkumulátorokon 30 ° C-ig.
• Hosszabb ciklusélet, majdnem kétszerese a szokásos lipo technológiának.

akciós

Legfrissebb cikkek


DJI Mini 3 Pro vagy Autel EVO Nano+ – Melyik a nyerő?
Melyik a jobb drón, melyiket vegyem meg: DJI Mini 3 Pro vagy Autel EVO Nano+ összehasonlítás?
Kiszivárogtak a DJI Mavic Mini 3 Pro tulajdonságai – Íme az új minidrón
Habár a DJI hivatalosan még nem jelentette be az új Mavic Mini 3 Prót, egy holland viszonteladó nyilvánossá tette az új minidrónról készített termékfotókat, illetve a készülék tulajdonságait is. A kiszivárgott információk lényegében mindent elárulnak az új Miniről (még az ár és feltüntetésre kerül), csak épp azt nem, hogy mikor jelenik meg hivatalosan.  
Dji MINI2 drone bemutató
Szinte egy évvel azután, hogy a DJI megjelent a frissített és továbbfejlesztett Mavic Minivel, a Mini 2 megjelent. A Mavic Mini stratégiai kiadás volt, válaszul az FAA követelményére, miszerint minden 250 g feletti drónot regisztrálni kell. A tavalyi Mavic Mini súlya 250 g, és hogy minden kétséget kizárjon arról, hogy az újabb modell a súlyhatár alá esik-e, a Mini 2 súlya 249 g. Azok számára, akik aggódnak a drón regisztrálása iránt, ez jó hirt jelent. A frissített kiadással egy kis frissített márkajelzés is jár, a Mavic kiesett a névből - most már csak a Mini. Sok szempontból nagyon hasonló a régebbi verzióhoz, a Mini 2 számos frissített funkcióval rendelkezik, például egy továbbfejlesztett 4K / 30p kamerával, a Raw + JPEG fájlok rögzítésének képességével és az OcuSync 2.0 vezérlő átvitelével a Wi-Fi helyett. Ezek a funkciók nyilvánvaló javulást jelentenek a Mavic Mini-hez képest, a könnyű kezelhetőséggel és az élénk, masszív kialakítással együtt a Mini 2 könnyen a legjobb drón 170.000 forint alatt.
AKCIÓS TERMÉKEK
AA
LEGJOBB AKCIÓS DRÓNOK
BB
GOPRO KAMERÁK
CC
Nap ajánlata
DD