Turnigy nano-tech 850mah 4S 25~50C Lipo Pack

Főoldal > Termékek > Turnigy nano-tech 850mah 4S 25~50C Lipo Pack

Turnigy nano-tech 850mah 4S 25~50C Lipo PackTermék leírás:

Több, mint egy díszes név. A TURNIGY nano-tech Lipoly akkumulátorokat a földről felfelé tervezték, figyelembe véve a komoly teljesítményt. Fejlett LiCo nanotechnológiai hordozó felhasználásával, amely lehetővé teszi az elektronok szabadabb áthaladását az anódtól a katódig, kevesebb belső impedanciával. Röviden; kevesebb feszültségcsökkenés és nagyobb kisülési sebesség, mint egy hasonló sűrűségű lítium polimer (nem nanotechnológiai) akkumulátoroknál.

A grafikonokat szeretõk számára ez nagyobb feszültséget jelent terhelés alatt, egyenesabb kisülési görbéket és kiváló teljesítményt jelent. A pilóták számára erősebb fojtószelep ütéseket és irreális egyenes teljesítményt mutat. Kiváló hír a 3D-s pilóták számára!

Sajnos más nagy márkákkal; A számok, osztályozások és grafikonok meghamisíthatók. Biztos lehet benne, hogy a TURNIGY nano-tech a valódi üzlet, amely páratlan teljesítményt nyújt!

Spec.
Kapacitás: 850mAh
Feszültség: 4S1P / 4 cella / 14,8 V
Kisülés: 25 ° C / 50 ° C sorozat
Súly: 94 g (vezetékkel, dugóval és tokkal együtt)
Méretek: 56x30x31mm
Mérleg dugó: JST-XH
Kisülési dugó: XT-60

Előnyök a hagyományos Lipoly akkumulátorokkal szemben;
• Az energia sűrűsége eléri a 7,5 kw / kg-ot.
• Kevesebb feszültségcsökkenés a nagy sebességű kisülés során, így több energiát kap terhelés alatt.
• A belső impedancia elérheti az 1,2 mO-t is, mint a standard Lipoly 3 mO-ja.
• Nagyobb hőszabályozás, a csomagolás általában nem haladja meg a 60 ° C-ot
• A nagy terhelés alatt a duzzanat nem haladja meg az 5% -ot, szemben a normál lipolisz 15% -ával.
• Nagyobb kapacitás nehéz ürítés esetén. Több mint 90% 100% C sebességgel.
• Gyors töltés, egyes akkumulátorokon 15 ° C-ig.
• Hosszabb ciklusélet, majdnem kétszerese a szokásos lipolitechnikának.

A lítium-ion akkumulátorokban alkalmazott nanomagos technológia nanométeres vezető adalékanyagok alkalmazása. A nanométert vezető adalékok rendkívül erős elektronvezető hálózatokat képeznek az elektródákban, amelyek növelik az elektronikus vezetőképességet.

Ezek az adalékanyagok lehetővé teszik a vivőfolyadékba történő beitatódást, hogy több ioncsatornát szállítsanak. Ez javítja az ionátvitel és az diffúzió képességét. Az elektronikus vezetőképesség és az ionátvitel javításával csökken az impedancia, és a nagy sebességű kisülés polarizációja jelentősen csökken.

akciós

Legfrissebb cikkek


Kiszivárogtak a DJI Mavic Mini 3 Pro tulajdonságai – Íme az új minidrón
Habár a DJI hivatalosan még nem jelentette be az új Mavic Mini 3 Prót, egy holland viszonteladó nyilvánossá tette az új minidrónról készített termékfotókat, illetve a készülék tulajdonságait is. A kiszivárgott információk lényegében mindent elárulnak az új Miniről (még az ár és feltüntetésre kerül), csak épp azt nem, hogy mikor jelenik meg hivatalosan.  
Dji MINI2 drone bemutató
Szinte egy évvel azután, hogy a DJI megjelent a frissített és továbbfejlesztett Mavic Minivel, a Mini 2 megjelent. A Mavic Mini stratégiai kiadás volt, válaszul az FAA követelményére, miszerint minden 250 g feletti drónot regisztrálni kell. A tavalyi Mavic Mini súlya 250 g, és hogy minden kétséget kizárjon arról, hogy az újabb modell a súlyhatár alá esik-e, a Mini 2 súlya 249 g. Azok számára, akik aggódnak a drón regisztrálása iránt, ez jó hirt jelent. A frissített kiadással egy kis frissített márkajelzés is jár, a Mavic kiesett a névből - most már csak a Mini. Sok szempontból nagyon hasonló a régebbi verzióhoz, a Mini 2 számos frissített funkcióval rendelkezik, például egy továbbfejlesztett 4K / 30p kamerával, a Raw + JPEG fájlok rögzítésének képességével és az OcuSync 2.0 vezérlő átvitelével a Wi-Fi helyett. Ezek a funkciók nyilvánvaló javulást jelentenek a Mavic Mini-hez képest, a könnyű kezelhetőséggel és az élénk, masszív kialakítással együtt a Mini 2 könnyen a legjobb drón 170.000 forint alatt.
A dróntechnológia múltja és jelene, jövője
Pilóta nélküli repülő járművek, légi robotok, drónok – bármilyen névvel is illetjük ezeket a készülékeket, kétségtelen, hogy az elmúlt évek során elképesztő ütemben nőtt a népszerűségük. Habár sokáig csak a mozikban vagy katonai bázisokon találkozhattunk velük (az utóbbi persze csak néhányakra igaz), a drónok mára nem csak a fogyasztói piacot hódították meg, hanem számos ipari szektort is forradalmasítottak, ami kevés technológiára igaz.
AKCIÓS TERMÉKEK
AA
LEGJOBB AKCIÓS DRÓNOK
BB
GOPRO KAMERÁK
CC
Nap ajánlata
DD