Turnigy Bolt 1000mAh 4S 15.2V 65~130C High Voltage Lipoly Pack (LiHV)

Főoldal > Termékek > Turnigy Bolt 1000mAh 4S 15.2V 65~130C High Voltage Lipoly Pack (LiHV)

Turnigy Bolt 1000mAh 4S 15.2V 65~130C High Voltage Lipoly Pack (LiHV)Termék leírás:

Itt vannak a Turnigy Bolt sorozatú nagyfeszültségű lítium-polimer akkumulátorok, amelyek készen állnak arra, hogy kiemelje a nagy teljesítményű modell következő energiaellátását. A Turnigy Bolt akkumulátorokat az abszolút legmagasabb szintű szabvány szerint építik fel, hogy versenyszintű teljesítményt biztosítsanak. Olyan funkciókkal, mint az aranyozott mérlegvezetékek, ezüstözött kisülővezetékek és egy átformált mátrix, amelyek lehetővé teszik, hogy cellánként biztonságosan feltölthessék 4,35 voltot! Ezek az akkumulátorok teljesítményük és kivitelezésük szempontjából egyszerűen páratlanok a többihez!

A magasabb névleges és maximális feszültség mellett ezeket úgy tervezték, hogy folyamatosan magas hőmérsékleten, 65 ° C-ig terjesszék a nyomást. Alapvetően ez azt jelenti, hogy ezek az akkumulátorok nagyobb energiát biztosítanak a gépében, különösen a nagy áramfelvételű manőverek során, és hosszabb ciklusú élettartamot biztosítanak a csomag alacsonyabb üzemi hőmérsékletei miatt.

A kiváló teljesítmény és az építkezés minősége miatt ezek a csomagok ideálisak a nagy igényű repülésekre, például 3D-s helikopterek, EDF-ek, F3A és bármilyen más nagyteljesítményű rajzolási alkalmazás számára. Mindegyik csomagolás nagy teherbírású, rugalmas szilikon huzalvezetékekkel és egy előre telepített csatlakozóval van felszerelve, amely készen áll arra, hogy megbirkózzon minden, amit rá tud dobni. A nagy dolog a Turnigy Bolt akkumulátoroknál az, hogy bármilyen szokásos lipo töltővel feltölthetik őket alapvető használatra, egyszerűen úgy fognak működni, mint egy standard csomag. A megfelelő töltő, például a Turnigy Neutron töltőkészülék használatakor, amelyet ezekhez a LiHV akkumulátorokhoz speciális protokollal terveztek, felszabadíthatja a Turnigy Bolt akkumulátorok teljes potenciálját.

Több, mint egy díszes név. A TURNIGY Bolt sorozatú lítium polimer akkumulátorok LiCo nano-technológiai szubsztrát-komplexummal és egy teljesen új CNT (szén-nano cső) adalékanyaggal készültek, amely nagymértékben javítja az energiaátadást, hatékonyabbá téve az oxidációs / redukciós reakciót, ezáltal az elektronok könnyebben átmennek az anódtól a katódhoz. kevesebb belső impedanciával. Röviden; kevesebb feszültségcsökkenés és nagyobb kisülési sebesség, mint egy hasonló sűrűségű lítium-polimer (nem nanotechnológiai) akkumulátornál.

A LiHV a „nagyfeszültségű lítium-polimer” kifejezést jelenti. Ezek az akkumulátorok évek óta működnek, és biztonságosan 4,35 V-ra lehetnek feltöltve, ami magasabb, mint a Lipos tipikus feszültsége.

A LiHV akkumulátorok előnyei a nagyobb teljesítmény és hosszabb működési idő. A LiHV akkumulátorok cellánként 4,35 V tölthetők, ami magasabb, mint a 4,20 V feszültségű normál LiPo akkumulátoroknál. Például, ha egy 4S LiHV csomag 4,35 V-on töltött, akkor 17,4 V-os energiát adna. Míg az azonos töltésű lipo akkumulátor csak 16,8 V-ot kapna. A LiHV akkumulátorok belső ellenállása is alacsonyabb, és kevésbé hajlamosak "puffanásra".

Azok számára, akik szeretik a grafikonokat, ez egy egyenes, hosszabb görbét jelent. A pilóták számára erősebb fojtószelep ütéseket és irreális egyenes teljesítményt mutat.

Sajnos más nagy márkákkal; A számok, osztályozások és grafikonok meghamisíthatók. Biztos lehet benne, hogy a Turnigy Bolt sorozatú LiHV csomagok valódi üzlet, amely páratlan teljesítményt nyújt!

Jellemzők:
• Magasabb töltési feszültség, mint a szokásos lipóknál
• Szuper magas 65 ° C-os kisülési sebesség
• Kiválóan nagy teljesítményű modellekhez
• Nagyobb kapacitás, mint az összehasonlítható méretű csomagoknál
• Nagyteljesítményű szilikon huzal kisülési vezetékek

Specifikációk:
Kapacitás: 1000mAh
Feszültség: 4S / 4 cella / 15,2 V
Kisülés: 65 ° C állandó / 130 ° C sorozat
Súly: 118 g
Méretek: 72x34x24mm
Mérleg dugó: JST-XH
Kisülési dugó: XT60


Legfrissebb cikkek


Drónszabályok Spanyolországban
Hogyan szabad drónozni Spanyolországban? Milyen a Spanyol szabályozás Mallorca, Vagy a Kanári szigetek, Teneriffe, Gran Canaria, Barcelona, Ibiza, Lanzarotte vagy egyéb más Spanyol uticél esetén? Mutatjuk! 
DJI Mini 3 Pro vagy Autel EVO Nano+ – Melyik a nyerő?
Melyik a jobb drón, melyiket vegyem meg: DJI Mini 3 Pro vagy Autel EVO Nano+ összehasonlítás?
Kiszivárogtak a DJI Mavic Mini 3 Pro tulajdonságai – Íme az új minidrón
Habár a DJI hivatalosan még nem jelentette be az új Mavic Mini 3 Prót, egy holland viszonteladó nyilvánossá tette az új minidrónról készített termékfotókat, illetve a készülék tulajdonságait is. A kiszivárgott információk lényegében mindent elárulnak az új Miniről (még az ár és feltüntetésre kerül), csak épp azt nem, hogy mikor jelenik meg hivatalosan.  
AKCIÓS TERMÉKEK
AA
LEGJOBB AKCIÓS DRÓNOK
BB
GOPRO KAMERÁK
CC
Nap ajánlata
DD