Tattu R-Line Version 3.0 1300mAh 14.8V 120C 4S1P Lipo Battery Pack with XT60 Plug

Főoldal > Termékek > Tattu R-Line Version 3.0 1300mAh 14.8V 120C 4S1P Lipo Battery Pack with XT60 Plug

Tattu R-Line Version 3.0 1300mAh 14.8V 120C 4S1P Lipo Battery Pack with XT60 PlugTermék leírás:

Tattu R-Line Version 3.0 1300mAh 14.8V 120C 4S1P LiPo battery pack is the updated version of R-Line series in 2019. With More Punch, Lower Internal Resistance and Less weight, Tattu R-line V3 definitely dominate all your races.

What is R-Line? R-Line is a brand new product line specifically designed for professional FPV racing competitions. It's the selling version of Toppilot batteries. It's also a subsidiary of the Tattu brand. It's got higher capacity, lower internal resistance, and lower landing temperatures. They are more powerful than any graphene battery. Generally, R-Line batteries have the same specs as our popular Toppilot batteries. There are different R-Line versions for the needs of different FPV racing competitions.

Features:   

High quality, reliable power

Stable automatic stacking technology enables single-cell capacities of 1300mAh

Higher capacity than comparable size packs

Very high C rate. Designed for professional FPV racing

No memory effect.

Local after-sales service (Located in Korschenbroich, DE)

Specifications:

Minimum Capacity: 1300mAh

Configuration: 4S1P / 14.8V / 4Cells

Discharge Rate: 120C

Net Weight(±10g): 148g

Dimensions:78mm x 38mm x 27mm (L x W x H)

Charge Plug: JST-XHR

Discharge Plug: XT60

akciós

Legfrissebb cikkek


DJI Mini 3 Pro vagy Autel EVO Nano+ – Melyik a nyerő?
Melyik a jobb drón, melyiket vegyem meg: DJI Mini 3 Pro vagy Autel EVO Nano+ összehasonlítás?
Kiszivárogtak a DJI Mavic Mini 3 Pro tulajdonságai – Íme az új minidrón
Habár a DJI hivatalosan még nem jelentette be az új Mavic Mini 3 Prót, egy holland viszonteladó nyilvánossá tette az új minidrónról készített termékfotókat, illetve a készülék tulajdonságait is. A kiszivárgott információk lényegében mindent elárulnak az új Miniről (még az ár és feltüntetésre kerül), csak épp azt nem, hogy mikor jelenik meg hivatalosan.  
Dji MINI2 drone bemutató
Szinte egy évvel azután, hogy a DJI megjelent a frissített és továbbfejlesztett Mavic Minivel, a Mini 2 megjelent. A Mavic Mini stratégiai kiadás volt, válaszul az FAA követelményére, miszerint minden 250 g feletti drónot regisztrálni kell. A tavalyi Mavic Mini súlya 250 g, és hogy minden kétséget kizárjon arról, hogy az újabb modell a súlyhatár alá esik-e, a Mini 2 súlya 249 g. Azok számára, akik aggódnak a drón regisztrálása iránt, ez jó hirt jelent. A frissített kiadással egy kis frissített márkajelzés is jár, a Mavic kiesett a névből - most már csak a Mini. Sok szempontból nagyon hasonló a régebbi verzióhoz, a Mini 2 számos frissített funkcióval rendelkezik, például egy továbbfejlesztett 4K / 30p kamerával, a Raw + JPEG fájlok rögzítésének képességével és az OcuSync 2.0 vezérlő átvitelével a Wi-Fi helyett. Ezek a funkciók nyilvánvaló javulást jelentenek a Mavic Mini-hez képest, a könnyű kezelhetőséggel és az élénk, masszív kialakítással együtt a Mini 2 könnyen a legjobb drón 170.000 forint alatt.
AKCIÓS TERMÉKEK
AA
LEGJOBB AKCIÓS DRÓNOK
BB
GOPRO KAMERÁK
CC
Nap ajánlata
DD