Rode VideoMic Me Directional Mic for Smart Phones

Főoldal > Termékek > Rode VideoMic Me Directional Mic for Smart Phones

Rode VideoMic Me Directional Mic for Smart PhonesTermék leírás:

A Rode VideoMic Me egy kompakt és könnyű mikrofon, amely közvetlenül csatlakozik az iPhone TRRS mikrofon / fejhallgató aljzathoz.

A VideoMic Me 1/8 "(3,5 mm) fejhallgató-csatlakozóval rendelkezik a hátoldalon, amely lehetővé teszi a hang lejátszását felvétel közben (alkalmazásfüggő), valamint a videók egyszerű lejátszását anélkül, hogy a mikrofont eltávolítanák.

 

 • Acoustic Principle Pressure-gradient
 • Active Electronics JFET impedance converter
 • Polar Pattern Cardioid
 • Address Type End
 • Frequency Range 100 Hz to 20 kHz
 • Maximum SPL 140 dB SPL (@ 1 kHz, 1% THD into 1 kOhms load)
 • Sensitivity -33.0 dB re 1 V Pascal (22.00 mV @ 94 dB SPL) +/- 2 dB @ 1 kHz
 • Equivalent Noise 20 dB-A
 • Output Connection 1/8" (3.5 mm) TRRS mini-jack
 • Dimensions (H x W x D) 1.5 x 0.8 x 3.1" (38 x 21 x 80 mm)
 • Weight 1.2 oz (34 g)

 

 

További képek


Legfrissebb cikkek


DJI Mini 3 Pro vagy Autel EVO Nano+ – Melyik a nyerő?
Melyik a jobb drón, melyiket vegyem meg: DJI Mini 3 Pro vagy Autel EVO Nano+ összehasonlítás?
Kiszivárogtak a DJI Mavic Mini 3 Pro tulajdonságai – Íme az új minidrón
Habár a DJI hivatalosan még nem jelentette be az új Mavic Mini 3 Prót, egy holland viszonteladó nyilvánossá tette az új minidrónról készített termékfotókat, illetve a készülék tulajdonságait is. A kiszivárgott információk lényegében mindent elárulnak az új Miniről (még az ár és feltüntetésre kerül), csak épp azt nem, hogy mikor jelenik meg hivatalosan.  
Dji MINI2 drone bemutató
Szinte egy évvel azután, hogy a DJI megjelent a frissített és továbbfejlesztett Mavic Minivel, a Mini 2 megjelent. A Mavic Mini stratégiai kiadás volt, válaszul az FAA követelményére, miszerint minden 250 g feletti drónot regisztrálni kell. A tavalyi Mavic Mini súlya 250 g, és hogy minden kétséget kizárjon arról, hogy az újabb modell a súlyhatár alá esik-e, a Mini 2 súlya 249 g. Azok számára, akik aggódnak a drón regisztrálása iránt, ez jó hirt jelent. A frissített kiadással egy kis frissített márkajelzés is jár, a Mavic kiesett a névből - most már csak a Mini. Sok szempontból nagyon hasonló a régebbi verzióhoz, a Mini 2 számos frissített funkcióval rendelkezik, például egy továbbfejlesztett 4K / 30p kamerával, a Raw + JPEG fájlok rögzítésének képességével és az OcuSync 2.0 vezérlő átvitelével a Wi-Fi helyett. Ezek a funkciók nyilvánvaló javulást jelentenek a Mavic Mini-hez képest, a könnyű kezelhetőséggel és az élénk, masszív kialakítással együtt a Mini 2 könnyen a legjobb drón 170.000 forint alatt.
AKCIÓS TERMÉKEK
AA
LEGJOBB AKCIÓS DRÓNOK
BB
GOPRO KAMERÁK
CC
Nap ajánlata
DD