Propeller Guard & Riser Kit for Spark

Főoldal > Termékek > Propeller Guard & Riser Kit for Spark

Propeller Guard & Riser Kit for SparkTermék leírás:

A DJI Spark-hoz tervezték, ez a készlet megóvja a Spark-ot a falakhoz és a mennyezetekhez történő ütközéskor.

Az innovatív, 360 fokos, teljeskörű moduláris kialakításával most már összeállíthatja a drone védelmi szintjét az Ön igényeinek megfelelően. A telepítése és eltávolítása nagyon egyszerű a gyorszáras rendszerének köszönhetően.

A Riser 35 mm-el emeli fel a talajtól a Spark-ot , nagyobb védelmet nyújtva a helymeghatározó érzékelőknek és a kamera  gimbalnak.

Csak kiváló minőségű PC és ABS műanyagból készül, amely tartós és könnyű komponenseket hoz létre, amelyek maximális biztonságot nyújtanak anélkül, hogy befolyásolnák a repülési élményt.

 

Specifikáció:

  • Termék anyaga: PC és ABS, szilikagél és szénszál
  • Bruttó tömeg: 185g
  • Terméktípus: P-SP-123
  • A csomag mérete: 35cm * 11cm * 4.5cm
  • Nettó súly: 43 g

További képek


Legfrissebb cikkek


DJI Mini 3 Pro vagy Autel EVO Nano+ – Melyik a nyerő?
Melyik a jobb drón, melyiket vegyem meg: DJI Mini 3 Pro vagy Autel EVO Nano+ összehasonlítás?
Kiszivárogtak a DJI Mavic Mini 3 Pro tulajdonságai – Íme az új minidrón
Habár a DJI hivatalosan még nem jelentette be az új Mavic Mini 3 Prót, egy holland viszonteladó nyilvánossá tette az új minidrónról készített termékfotókat, illetve a készülék tulajdonságait is. A kiszivárgott információk lényegében mindent elárulnak az új Miniről (még az ár és feltüntetésre kerül), csak épp azt nem, hogy mikor jelenik meg hivatalosan.  
Dji MINI2 drone bemutató
Szinte egy évvel azután, hogy a DJI megjelent a frissített és továbbfejlesztett Mavic Minivel, a Mini 2 megjelent. A Mavic Mini stratégiai kiadás volt, válaszul az FAA követelményére, miszerint minden 250 g feletti drónot regisztrálni kell. A tavalyi Mavic Mini súlya 250 g, és hogy minden kétséget kizárjon arról, hogy az újabb modell a súlyhatár alá esik-e, a Mini 2 súlya 249 g. Azok számára, akik aggódnak a drón regisztrálása iránt, ez jó hirt jelent. A frissített kiadással egy kis frissített márkajelzés is jár, a Mavic kiesett a névből - most már csak a Mini. Sok szempontból nagyon hasonló a régebbi verzióhoz, a Mini 2 számos frissített funkcióval rendelkezik, például egy továbbfejlesztett 4K / 30p kamerával, a Raw + JPEG fájlok rögzítésének képességével és az OcuSync 2.0 vezérlő átvitelével a Wi-Fi helyett. Ezek a funkciók nyilvánvaló javulást jelentenek a Mavic Mini-hez képest, a könnyű kezelhetőséggel és az élénk, masszív kialakítással együtt a Mini 2 könnyen a legjobb drón 170.000 forint alatt.
AKCIÓS TERMÉKEK
AA
LEGJOBB AKCIÓS DRÓNOK
BB
GOPRO KAMERÁK
CC
Nap ajánlata
DD