A DJI bemutatta a Phantom család legújabb tagját, a DJI Phantom 4 Pro Obsidiant

Főoldal > Ilyen lesz az új DJI Phantom 4 Pro Obsidian

DrónExpert

Ilyen lesz az új DJI Phantom 4 Pro Obsidian


2017/10/25

A DJI 2017 szeptember elsején mutatta be a Phantom család legújabb tagját, a Phantom 4 Pro Obsidiant. A Phantom 4 Pro Obsidian a DJI tervei szerint minden piacon kapható drón teljesítményét meghaladja, de ez nem jelenti azt, hogy kizárólag csak a profik számára készült. Sokoldalúságának köszönhetően a hobbireptetőktől kezdve a nagyvállalati felhasználásig mindenki használhatja, és első sorban e tulajdonsága különbözteti meg jelenlegi versenytársaitól. 

Dji Phantom 4 Pro Obsidian eladó

 

DJI Phantom 4 Pro Obsidian: Csúcsminőségű felvételek

 Akik foglalkoztak már életükben fényképészettel, azok jól tudják, hogy a minőségi eredményekért egy minőségi kamerára van szükség. Nem számít, hogy az ember milyen témát szeretne rögzíteni, egy jó kamera lehetővé teszi, hogy ezt a lehető legjobb minőségben tegye. Legyen szó tájképekről, dokumentumfilmekről, vagy esküvői felvételekről, a DJI Phantom 4 Pro Obsidian minden területen megállja a helyét, ahol egy másik szemszögre van szükség.

[TERMEK-550937]

A Phantom 4 Pro Obsidian a legfejlettebb piacon kapható kameratechnológiával lett felszerelve. A kamerában egy Sony Exmor R CMOS szenzor gondoskodik a képek minőségéről, amelyek 20 megapixeles méretben kerülnek rögzítésre, akár gyengébb fényviszonyok mellett is. A Phantom 4 Pro Obsidian 4K-s videó felvételek készítésére is képes, méghozzá 24/25/30/60 FPS-es sebességgel (h.264 codecet használva), mindezt 100 Mbps tömörítéssel. A mértéke és a minőség javítása érdekében akár h.265 codec is választható a felvételekhez.

DJI Phantom 4 Pro Obsidian

DJI Phantom 4 Pro Obsidian: Nem csak magánszemélyeknek

 

A Phantom 4 Pro Obsidian nem csak profi fényképészek és videósok számára készült. A 20 megapixeles mechanikus rekesz bemozdulások nélkül teszi lehetővé a nagyfelbontású felszíni képek rögzítését. Ezeket a feladatokat a DJI GS Pro tervezőszoftvere teszi rendkívül egyszerűvé, amellyel a készülék egy előre megtervezett útvonalra küldhető ki. A drónnal így akár háromdimenziós térképek vagy modellek is készíthetők egy területről vagy objektumról.

 

A DJI ezen technológiában a Skycatchhez és a DroneDeployhoz fordult segítségért, akik közreműködtek a vállalati megoldások kifejlesztésében. Ezek a megoldások lehetővé teszik a cégek számára, hogy figyelemmel kövessék építkezési projektjeiket, és összehasonlíthassák egy projekt jelenlegi állapotát a tervezett végeredménnyel.

 

Az új DJI Phantom 4 Pro Obsidian hamarosan a mi webshopunkban is kapható. Részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot!

 

KapcsolatLegfrissebb cikkek


Kiszivárogtak a DJI Mavic Mini 3 Pro tulajdonságai – Íme az új minidrón
Habár a DJI hivatalosan még nem jelentette be az új Mavic Mini 3 Prót, egy holland viszonteladó nyilvánossá tette az új minidrónról készített termékfotókat, illetve a készülék tulajdonságait is. A kiszivárgott információk lényegében mindent elárulnak az új Miniről (még az ár és feltüntetésre kerül), csak épp azt nem, hogy mikor jelenik meg hivatalosan.  
Dji MINI2 drone bemutató
Szinte egy évvel azután, hogy a DJI megjelent a frissített és továbbfejlesztett Mavic Minivel, a Mini 2 megjelent. A Mavic Mini stratégiai kiadás volt, válaszul az FAA követelményére, miszerint minden 250 g feletti drónot regisztrálni kell. A tavalyi Mavic Mini súlya 250 g, és hogy minden kétséget kizárjon arról, hogy az újabb modell a súlyhatár alá esik-e, a Mini 2 súlya 249 g. Azok számára, akik aggódnak a drón regisztrálása iránt, ez jó hirt jelent. A frissített kiadással egy kis frissített márkajelzés is jár, a Mavic kiesett a névből - most már csak a Mini. Sok szempontból nagyon hasonló a régebbi verzióhoz, a Mini 2 számos frissített funkcióval rendelkezik, például egy továbbfejlesztett 4K / 30p kamerával, a Raw + JPEG fájlok rögzítésének képességével és az OcuSync 2.0 vezérlő átvitelével a Wi-Fi helyett. Ezek a funkciók nyilvánvaló javulást jelentenek a Mavic Mini-hez képest, a könnyű kezelhetőséggel és az élénk, masszív kialakítással együtt a Mini 2 könnyen a legjobb drón 170.000 forint alatt.
A dróntechnológia múltja és jelene, jövője
Pilóta nélküli repülő járművek, légi robotok, drónok – bármilyen névvel is illetjük ezeket a készülékeket, kétségtelen, hogy az elmúlt évek során elképesztő ütemben nőtt a népszerűségük. Habár sokáig csak a mozikban vagy katonai bázisokon találkozhattunk velük (az utóbbi persze csak néhányakra igaz), a drónok mára nem csak a fogyasztói piacot hódították meg, hanem számos ipari szektort is forradalmasítottak, ami kevés technológiára igaz.
AKCIÓS TERMÉKEK
AA
LEGJOBB AKCIÓS DRÓNOK
BB
GOPRO KAMERÁK
CC
Nap ajánlata
DD