Pgytech DJI Mavic,Spark Pad Holder

Főoldal > Termékek > Pgytech DJI Mavic,Spark Pad Holder

Pgytech DJI Mavic,Spark Pad HolderTermék leírás:

DJI Mavic,Spark Pad Holder

A PGYTECH Tablet tartó lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy nagyméretű mobil eszközöket csatlakoztassanak a távirányítóhoz. A tartó kompatibilis a legtöbb tablet-tel a piacon, és a gyorskioldó kialakítás lehetővé teszi az egyszerű és kényelmes telepítés mindössze két lépésben. Finom, rendkívül sima Alumínium és puha EVA betétek tartatartják a tablet-tet a helyén. A tartó teljes mértékben állítható, és az állvány lehetővé teszi, hogy közvetlenül bármely felületre helyezze. Összecsukható, összecsukva körülbelül akkora, mint egy iPhone 6+.

 

Specifikáció:

Szín: Fekete

Anyag: Aviation Alumínium-ötvözet + kiváló minőségű ABS

Kompatibilis: DJI Mavic Pro

Nettó súly: 0,196 kg

Csomag súlya: 0.21kg

 

 

További képek

új

Legfrissebb cikkek


Drónszabályok Spanyolországban
Hogyan szabad drónozni Spanyolországban? Milyen a Spanyol szabályozás Mallorca, Vagy a Kanári szigetek, Teneriffe, Gran Canaria, Barcelona, Ibiza, Lanzarotte vagy egyéb más Spanyol uticél esetén? Mutatjuk! 
DJI Mini 3 Pro vagy Autel EVO Nano+ – Melyik a nyerő?
Melyik a jobb drón, melyiket vegyem meg: DJI Mini 3 Pro vagy Autel EVO Nano+ összehasonlítás?
Kiszivárogtak a DJI Mavic Mini 3 Pro tulajdonságai – Íme az új minidrón
Habár a DJI hivatalosan még nem jelentette be az új Mavic Mini 3 Prót, egy holland viszonteladó nyilvánossá tette az új minidrónról készített termékfotókat, illetve a készülék tulajdonságait is. A kiszivárgott információk lényegében mindent elárulnak az új Miniről (még az ár és feltüntetésre kerül), csak épp azt nem, hogy mikor jelenik meg hivatalosan.  
AKCIÓS TERMÉKEK
AA
LEGJOBB AKCIÓS DRÓNOK
BB
GOPRO KAMERÁK
CC
Nap ajánlata
DD