Landing Pad - DJI Mavic PRO, Phantom 3/4/Pro

Főoldal > Termékek > Landing Pad - DJI Mavic PRO, Phantom 3/4/Pro

Landing Pad - DJI Mavic PRO, Phantom 3/4/ProTermék leírás:

Landing Pad - DJI Mavic PRO, Phantom 3/4/Pro

Mini típus D50cm, sokkal könnyebben összecsukható, mint a piacon lévő más leszállópárnák Iránytűvel, segít a helymeghatározás területén DJI Mavic PRO, Phantom 3, Phantom 4 / PRO / PRO+ stb. számára alkalmas Világos, élénk színű, alkalmazható sokféle környezetben. Vízálló, összecsukható, hordozható   Specifikáció:

  • Anyag: Kiváló minőségű gumi + Vízálló szövet
  • Átmérő: 55cm
  • Tároló táska: 29 * 27cm (Vízálló)
  • Szín: Kék + Sárga

  Csomag tartalma: 

  • 1* Landing Pad
  • 1* Tároló táska
  • 4* Rögzítő köröm

További képek


Legfrissebb cikkek


DJI Mini 3 Pro vagy Autel EVO Nano+ – Melyik a nyerő?
Melyik a jobb drón, melyiket vegyem meg: DJI Mini 3 Pro vagy Autel EVO Nano+ összehasonlítás?
Kiszivárogtak a DJI Mavic Mini 3 Pro tulajdonságai – Íme az új minidrón
Habár a DJI hivatalosan még nem jelentette be az új Mavic Mini 3 Prót, egy holland viszonteladó nyilvánossá tette az új minidrónról készített termékfotókat, illetve a készülék tulajdonságait is. A kiszivárgott információk lényegében mindent elárulnak az új Miniről (még az ár és feltüntetésre kerül), csak épp azt nem, hogy mikor jelenik meg hivatalosan.  
Dji MINI2 drone bemutató
Szinte egy évvel azután, hogy a DJI megjelent a frissített és továbbfejlesztett Mavic Minivel, a Mini 2 megjelent. A Mavic Mini stratégiai kiadás volt, válaszul az FAA követelményére, miszerint minden 250 g feletti drónot regisztrálni kell. A tavalyi Mavic Mini súlya 250 g, és hogy minden kétséget kizárjon arról, hogy az újabb modell a súlyhatár alá esik-e, a Mini 2 súlya 249 g. Azok számára, akik aggódnak a drón regisztrálása iránt, ez jó hirt jelent. A frissített kiadással egy kis frissített márkajelzés is jár, a Mavic kiesett a névből - most már csak a Mini. Sok szempontból nagyon hasonló a régebbi verzióhoz, a Mini 2 számos frissített funkcióval rendelkezik, például egy továbbfejlesztett 4K / 30p kamerával, a Raw + JPEG fájlok rögzítésének képességével és az OcuSync 2.0 vezérlő átvitelével a Wi-Fi helyett. Ezek a funkciók nyilvánvaló javulást jelentenek a Mavic Mini-hez képest, a könnyű kezelhetőséggel és az élénk, masszív kialakítással együtt a Mini 2 könnyen a legjobb drón 170.000 forint alatt.
AKCIÓS TERMÉKEK
AA
LEGJOBB AKCIÓS DRÓNOK
BB
GOPRO KAMERÁK
CC
Nap ajánlata
DD