Kupon akció - DroneXpert

Főoldal > DroneXpert kupon akció

DrónExpert

DroneXpert kupon akció


2018/05/08

Ha ezen az oldalon jársz, minden bizonnyal szert tettél egyik kiállításunkon kupon akciónk keretén belül készült szórólapunkra, és azon szerencsések között tudhatod magad, akik kedvezményben részesülhetnek!

 

Mielőtt azonban lecsapnál legújabb drónodra, kérlek olvasd el akciónk részleteit! :)

DroneXpert kupon akció

Az akció részletei:

A kézhez kapott szórólapon egy kuponkódot találsz, amely 10 000 Ft kedvezményre jogosít, amennyiben webáruházunkban 2018. december 31-ig bármilyen drónt vásárolsz, és vásárlásod végösszege eléri a 100 000 Ft-ot.

 A kuponkódot a kedvezmény érvényesítéséhez vásárlásod alkalmával a Megjegyzés mezőbe kérjük beírni. Kérlek vedd figyelembe, hogy a webáruházban a kedvezmény nem kerül feltüntetésre, a számlán azonban már a csökkentett árat találod majd!

 

 Legfrissebb cikkek


DJI Mini 3 Pro vagy Autel EVO Nano+ – Melyik a nyerő?
Melyik a jobb drón, melyiket vegyem meg: DJI Mini 3 Pro vagy Autel EVO Nano+ összehasonlítás?
Kiszivárogtak a DJI Mavic Mini 3 Pro tulajdonságai – Íme az új minidrón
Habár a DJI hivatalosan még nem jelentette be az új Mavic Mini 3 Prót, egy holland viszonteladó nyilvánossá tette az új minidrónról készített termékfotókat, illetve a készülék tulajdonságait is. A kiszivárgott információk lényegében mindent elárulnak az új Miniről (még az ár és feltüntetésre kerül), csak épp azt nem, hogy mikor jelenik meg hivatalosan.  
Dji MINI2 drone bemutató
Szinte egy évvel azután, hogy a DJI megjelent a frissített és továbbfejlesztett Mavic Minivel, a Mini 2 megjelent. A Mavic Mini stratégiai kiadás volt, válaszul az FAA követelményére, miszerint minden 250 g feletti drónot regisztrálni kell. A tavalyi Mavic Mini súlya 250 g, és hogy minden kétséget kizárjon arról, hogy az újabb modell a súlyhatár alá esik-e, a Mini 2 súlya 249 g. Azok számára, akik aggódnak a drón regisztrálása iránt, ez jó hirt jelent. A frissített kiadással egy kis frissített márkajelzés is jár, a Mavic kiesett a névből - most már csak a Mini. Sok szempontból nagyon hasonló a régebbi verzióhoz, a Mini 2 számos frissített funkcióval rendelkezik, például egy továbbfejlesztett 4K / 30p kamerával, a Raw + JPEG fájlok rögzítésének képességével és az OcuSync 2.0 vezérlő átvitelével a Wi-Fi helyett. Ezek a funkciók nyilvánvaló javulást jelentenek a Mavic Mini-hez képest, a könnyű kezelhetőséggel és az élénk, masszív kialakítással együtt a Mini 2 könnyen a legjobb drón 170.000 forint alatt.
AKCIÓS TERMÉKEK
AA
LEGJOBB AKCIÓS DRÓNOK
BB
GOPRO KAMERÁK
CC
Nap ajánlata
DD