Kamerastabilizátorok: Ezek a legjobb kamerastabilizátorok ma a piacon!

Főoldal > Kamerastabilizátorok: melyik a jobb kamerastabilizátor számodra?

DrónExpert

Kamerastabilizátorok: melyik a jobb kamerastabilizátor számodra?


2019/04/23

A jó minőségű felvételek készítéséhez elengedhetetlen a biztos kéz, a kamera stabilan tartása. Természetes, hogy egy profi fotós ezt állványok segítségével oldja meg, de mit tehetsz, ha nyaralásokkor, kirándulásokkor nem szeretnél egy teljes állványkészletet magaddal hordani? A kamera stabilizátorok kisebb méretüknek és praktikusságuknak köszönhetően tökéletes megoldást nyújtanak.


De mégis melyiket érdemes választani? Minden az igényeiden múlik, rövid összefoglalónkból azonban könnyen áttekintheted, hogy melyik passzol leginkább hozzád!  
 

Kamerastabilizátor vásárlás: így válassz kamerastabilizátort

DJI Osmo Mobile – kamerastabilizátor okostelefonokhoz, bármilyen alkalomra!

Bárhol is jársz a világban, szinte biztosak vagyunk benne, hogy okostelefonod kéznél van egy-egy szuper felvétel elkészítéséhez. Ha pedig ennél egy kicsit többre vágysz, a DJI Osmo Mobile tökéletes kamera stabilizátor a hétköznapokra, általános használat mellett! 


A DJI GO alkalmazással összeköthető Osmo Mobile kamera stabilizátorok a beépített ActiveTrack technológiának köszönhetően mozgás közben is képesek elérni, hogy az okostelefon automatikusan a felvenni kívánt tárgy felé nézzen. Ilyen módon nem csak a kéz remegését képes kiegyensúlyozni, de akár hosszabb felvételek, videók készítésekor is biztosítja a stabil felvételeket.  

DJI Osmo Mobile 2 kamerastabilizátor

Kattints a képre a DJI Osmo Mobile 2 kamerastabilizátor leírásához és megvásárlásához! 

 

Kiegészítőkkel természetesen ez a kamera stabilizátor is felszerelhető szinte bárhova, így lehetőségek tárháza áll rendelkezésedre a nagyszerű felvételek készítésére. 

 

Jelenleg két típusa érhető el: a DJI Osmo Mobile mellett megjelent a piacon a DJI Osmo Mobile 2 is. Az Osmo Mobile 2 aprócska mérete ellenére tökéletes választás akár profi felvételek készítésére is. Bár súlyra a legkönnyebb Osmo Mobile családtag, akkumulátora időben jóval többet nyújt elődjénél. Az elérhető árért gyakorlatilag egy kézzel fogható gimbalt kaphatsz, amellyel kompromisszumok nélkül készíthetsz lágy mozgású, fantasztikus felvételeket!

 

Kamerával felszerelt apró kézi kamera stabilizátor: a DJI Osmo Pocket 

A világ legkisebb három-tengelyes stabilizátora többet nyújt elődjeinél – hiszen nem csak kamera stabilizátorról beszélünk ez esetben. A DJI Osmo Pocket gyakorlatilag egy kis méretű – ám annál nagyobb teljesítményű – kamera, amely akár 4K minőségben is képes videót felvenni. Sok funkciót örökölt a nagy testvérétől a DJI Osmo Mobile 2 -től, melyeket egy kicsi hordozható szerkezetbe zsúfolva megalkották a tökéletes mini kamerát.


A DJI kamerastabilizátorok terén szerzett tapasztalatait ötvöző Osmo Pocket gyakorlatilag bárhol, bármikor rendelkezésedre áll, hogy filmszerűen sima felvételeket rögzíthess. Az alig több, mint 12 cm-es kameratabilizátor még a legkisebb női táskákban is elfér, és biztosítja, hogy a sima felvételek mellett Neked csak a felvenni kívánt tárgyra és a kompozícióra kelljen figyelned! 

 

DJI Osmo Pocket kamerastabilizátor

Kattints a képre a DJI Osmo Pocket kamerastabilizátor leírásához és megvásárlásához! 

 

A kamera 1 / 2,3 hüvelykes érzékelője 12 megapixeles fényképeket és 100Mbit-es 4K videófelvételeket készít akár 60 fps sebességgel, amely lenyűgöző látványvilágot tud megörökíteni. Kettős beépített mikrofonja és fejlett zajcsökkentő rendszere gondoskodik arról, hogy a felvett képhez kiváló minőségű hang is társuljon.

 

Kifejezetten ajánljuk azok számára, akik utazásaik során szeretnének filmszerű videókat készíteni a kamerastabilizátor segítségével, de a rugalmasságot, praktikumot is kedvelik. 
 

A kamerastabilizátorok királya: a DJI Osmo Ronin M

Ha a csúcsminőséget szeretnéd elérni kamerastabilizátoroddal, és nem jelent gondot a kissé nagyobb méret (amely még mindig igen jól alakítható és bőven hordozható), akkor a DJI Osmo Ronin M a Te kamerastabilizátorod. 


Bár a zsebedben ez a kamerastabilizátor valóban nem fér el – nem úgy mint az Osmo Pocket, ahogy az nevéből is fakad – egy kis átalakítással, néhány másodperces szereléssel hátizsákodba könnyen elteheted – cserébe pedig csúcs minőséget kapsz. Elődjénél még így is körülbelül fele olyan könnyű, a maga 2,3 kg-os súlyával egy profi videósnak nem okozhat gondot szállítása. 

 

DJI Osmo Ronin M kamerastabilizátor

Kattints a képre a DJI Osmo Ronin M kamerastabilizátor leírásához és megvásárlásához! 


A hihetetlenül erős, merev magnézium váz biztos társat és tartást nyújt bármilyen helyzetben. A smoothtrack technológiának köszönhetően nincs szükség második operátorra, a funkciók és opciók között bármikor könnyedén állíthatsz szerszámok nélkül is! A kamerastabilizátor sebességét, gyorsulását és végpontjait is személyre szabhatod, így biztos, hogy a megálmodott kompozíció úgy fog kinézni, ahogy megtervezted! 


Hatalmas előnye továbbá, hogy üzemideje rendkívül hosszú, akár 6 órán ás is képes dolgozni. Éppen ezért a DJI Osmo Ronin M kamerastabilizátort azok számára ajánljuk, akik nem szeretnének kompromisszumot kötni a felvételek készítésekor, és a legprofibb stabilizátort keresik a piacon! 
 Legfrissebb cikkek


Kiszivárogtak a DJI Mavic Mini 3 Pro tulajdonságai – Íme az új minidrón
Habár a DJI hivatalosan még nem jelentette be az új Mavic Mini 3 Prót, egy holland viszonteladó nyilvánossá tette az új minidrónról készített termékfotókat, illetve a készülék tulajdonságait is. A kiszivárgott információk lényegében mindent elárulnak az új Miniről (még az ár és feltüntetésre kerül), csak épp azt nem, hogy mikor jelenik meg hivatalosan.  
Dji MINI2 drone bemutató
Szinte egy évvel azután, hogy a DJI megjelent a frissített és továbbfejlesztett Mavic Minivel, a Mini 2 megjelent. A Mavic Mini stratégiai kiadás volt, válaszul az FAA követelményére, miszerint minden 250 g feletti drónot regisztrálni kell. A tavalyi Mavic Mini súlya 250 g, és hogy minden kétséget kizárjon arról, hogy az újabb modell a súlyhatár alá esik-e, a Mini 2 súlya 249 g. Azok számára, akik aggódnak a drón regisztrálása iránt, ez jó hirt jelent. A frissített kiadással egy kis frissített márkajelzés is jár, a Mavic kiesett a névből - most már csak a Mini. Sok szempontból nagyon hasonló a régebbi verzióhoz, a Mini 2 számos frissített funkcióval rendelkezik, például egy továbbfejlesztett 4K / 30p kamerával, a Raw + JPEG fájlok rögzítésének képességével és az OcuSync 2.0 vezérlő átvitelével a Wi-Fi helyett. Ezek a funkciók nyilvánvaló javulást jelentenek a Mavic Mini-hez képest, a könnyű kezelhetőséggel és az élénk, masszív kialakítással együtt a Mini 2 könnyen a legjobb drón 170.000 forint alatt.
A dróntechnológia múltja és jelene, jövője
Pilóta nélküli repülő járművek, légi robotok, drónok – bármilyen névvel is illetjük ezeket a készülékeket, kétségtelen, hogy az elmúlt évek során elképesztő ütemben nőtt a népszerűségük. Habár sokáig csak a mozikban vagy katonai bázisokon találkozhattunk velük (az utóbbi persze csak néhányakra igaz), a drónok mára nem csak a fogyasztói piacot hódították meg, hanem számos ipari szektort is forradalmasítottak, ami kevés technológiára igaz.
AKCIÓS TERMÉKEK
AA
LEGJOBB AKCIÓS DRÓNOK
BB
GOPRO KAMERÁK
CC
Nap ajánlata
DD