iFlight MegaBee HD Whoop+Dji HD FPV SET

Főoldal > Termékek > iFlight MegaBee HD Whoop+Dji HD FPV SET

iFlight MegaBee HD Whoop+Dji HD FPV SETTermék leírás:

iFlight MegaBee HD Whoop+Dji HD FPV SET

The MegaBee HD Frame was designed for the DJI Digital FPV System. It is also suited for a 3-inch propeller power system and flight controllers. The MegaBee HD quad design makes installation and maintenance easy. With the 3-inch propeller power system, users are ensured a super great flying experience. Soft TPU material helps to protect the camera and antenna in the event of a crash.

The MegaBee HD Quad BNF features the amazing new DJI FPV system, this quad makes flying FPV truly breathtaking. With the 720p video shown at 120fps through the goggles, DJI has set the bar at a new high for clarity and image quality in an FPV system. 

 

Features

- No Prop in view

- Prop guards to protect the sensitive environment or yourself

- Equipped with SucceX-D Mini F7 Stack 

- Bind and Fly Built and test flown by our Pilot Team

- Equipped with the DJI FPV Air Unit -Bind and Fly

- Buttery-smooth 720p 120fps FPV feed

- Pre-tuned with smooth freestyle settings

- Full 3K Carbon Fiber airframe with chamfered arms

- Equipped with XING 1408 3600KV motors

- Weight: 295.8g (without battery)

 

MegaBee HD Quad BNF Included Components and Parts

- 1x prebuilt and tested MegaBee HD Quadcopter

- 1x MegaBee HD Frame

- 1x DJI Digital HD FPV Air Unit (FPV Camera + Air Unit Module)

- 1x TPU Bracket for DJI Air Unit Module

- 1x TPU Antenna holder for DJI antenna

- 2x TPU camera side plate soft mount

- 1x iFlight Lipo Strap 

- 2x Gemfan 75mm (Set of 4 - Color May Vary)

- 4x XING 1408 Motor 

- 1x SucceX-D Mini F7 Flight Controller (updated 5th Oct 2019)

- 1x SucceX-E Mini 35A 4-in-1 ESC BLheli-S 2-6S (updated 5th Oct 2019)

- 2x DJI FPV Air Unit Antenna (MMCX 90° - Pair) (From Air Unit Packaging)

- 1x DJI HD FPV Goggles V2

- 1x DJI Remote Controller (Mode 2)

Additional Suggested Parts

*Battery (4S 850mAh 4S 1300mAh

 

Important

The DJI Remote Controller is recommended for beginners since you won't need to set up another receiver, but it is also optional in this BNF drone because it is NOT required in order to use the FPV system. If you don't choose to use the DJI Remote Controller, you can choose a receiver option for your transmitter. and then bind to your own radio as usual.

További képek

akciós

Legfrissebb cikkek


Kiszivárogtak a DJI Mavic Mini 3 Pro tulajdonságai – Íme az új minidrón
Habár a DJI hivatalosan még nem jelentette be az új Mavic Mini 3 Prót, egy holland viszonteladó nyilvánossá tette az új minidrónról készített termékfotókat, illetve a készülék tulajdonságait is. A kiszivárgott információk lényegében mindent elárulnak az új Miniről (még az ár és feltüntetésre kerül), csak épp azt nem, hogy mikor jelenik meg hivatalosan.  
Dji MINI2 drone bemutató
Szinte egy évvel azután, hogy a DJI megjelent a frissített és továbbfejlesztett Mavic Minivel, a Mini 2 megjelent. A Mavic Mini stratégiai kiadás volt, válaszul az FAA követelményére, miszerint minden 250 g feletti drónot regisztrálni kell. A tavalyi Mavic Mini súlya 250 g, és hogy minden kétséget kizárjon arról, hogy az újabb modell a súlyhatár alá esik-e, a Mini 2 súlya 249 g. Azok számára, akik aggódnak a drón regisztrálása iránt, ez jó hirt jelent. A frissített kiadással egy kis frissített márkajelzés is jár, a Mavic kiesett a névből - most már csak a Mini. Sok szempontból nagyon hasonló a régebbi verzióhoz, a Mini 2 számos frissített funkcióval rendelkezik, például egy továbbfejlesztett 4K / 30p kamerával, a Raw + JPEG fájlok rögzítésének képességével és az OcuSync 2.0 vezérlő átvitelével a Wi-Fi helyett. Ezek a funkciók nyilvánvaló javulást jelentenek a Mavic Mini-hez képest, a könnyű kezelhetőséggel és az élénk, masszív kialakítással együtt a Mini 2 könnyen a legjobb drón 170.000 forint alatt.
A dróntechnológia múltja és jelene, jövője
Pilóta nélküli repülő járművek, légi robotok, drónok – bármilyen névvel is illetjük ezeket a készülékeket, kétségtelen, hogy az elmúlt évek során elképesztő ütemben nőtt a népszerűségük. Habár sokáig csak a mozikban vagy katonai bázisokon találkozhattunk velük (az utóbbi persze csak néhányakra igaz), a drónok mára nem csak a fogyasztói piacot hódították meg, hanem számos ipari szektort is forradalmasítottak, ami kevés technológiára igaz.
AKCIÓS TERMÉKEK
AA
LEGJOBB AKCIÓS DRÓNOK
BB
GOPRO KAMERÁK
CC
Nap ajánlata
DD