GensAce - Tattu 30000mAh 22.2V 25C 6S1P Lipo Battery Pack a biztonságosabb repülés élményért! |DroneXpert

Főoldal > Termékek > GensAce - Tattu 30000mAh 22.2V 25C 6S1P Lipo Battery Pack

GensAce - Tattu 30000mAh 22.2V 25C 6S1P Lipo Battery PackTermék leírás:

A drónozás világába egyre többen szeretek bele, ami nem véletlen, hiszen repüléközben elképesztő tájakat fedezhetünk fel. A drónok évről évre egyre profibbak, és egyre fejlettebb technológiákat alkalmaznak, így már akár 20-30 percet is a levegőben tölthetünk. Ami nem kizárólag az akkumulátorok egyre nagyobb kapacitásának köszönhető. 

 


Senki sem szereti megszakítani a repülést az akkumulátor csere miatt, éppen ezért fontos, hogy milyen akkumulátorokat is használunk a repülések során, és azokat hogyan tartjuk karban. A drónok LiPo akkumulátorokat mint a GensAce - Tattu akkumulátor csomagok használnak. Ezek biztosítják, hogy minél tovább, minél messzebb mehessünk. Fontos azonban megjegyezni, hogy a tárolás, a használat során mikre kell figyelni ahhoz, hogy minél tovább magas minőséget hozhassanak a drón akkumulátorok.

 


GensAce - Tattu akkumulátor csomag – Termék leírás


A GensAce – Tattu 30000mAh 22.2V 25C 6S1P A Lipo akkumulátor  az egyik elsődleges, speciálisan UAV-hoz gyártott, nagy kapacitású, 25cc-es sebességű gyártmányú GensAce - Tattu, amely képes megtartani és biztosítani az összes szükséges UAV-t, stabilan, hogy a drága légi berendezések biztonságosak legyenek. a leghosszabb repülési idő.

 

GensAce - Tattu akkumulátor csomag – Tökéletes repüléshez


A GensAce – Tattu akkumulátorokat kifejezetten nagy gépekhez, az erősebb, és nagyobb súllyal rendelkező UAV drónok számára gyártották. Ezen drónok egyik fő jellemzője, hogy átalakítható, és akár építhetők is. Ebből a drón szettből nem maradhat ki a nagy teherbírású GensAce – Tattu akkumulátor, mellyel garantáltan stabilan, biztonságosan szelheted a fellegeket. 

GensAce - Tattu akkumulátor csomag olcsón


GensAce – Tattu akkumulátor csomag – Okos akkumulátorok


A drón akkumulátorok többsége úgy van kialakítva. hogy repülés során is folyamatos visszajelzéseket küldjön a távirányítóra, vagy a telefonra, ezzel segítve a repülés hosszának, és távolságának megtervezését. Ezen kívül folyamatosan mutatja az energia szintet, és az aktuális hőmérsékletet, amik mind nagyon fontos értékek a repülés során. Ezek nélkül a beépített rendszerek nélkül sokkal veszélyesebb lenne a repülés. GensAce – Tattu akkumulátorok segítségével a drónozás biztonságos élményt jelent

 

 

GensAce – Tattu akkumulátor csomag – Tárolás


A LiPo akkumulátorok tarolásánál nem árt egy két apróságra odafigyelni, a hosszú élettartam, és a megbízható működés megőrzésének érdekében. Éppen ezért a GensAce – Tattu akkumulátorokat nem érdemes 20% alá merítve tárolni, és 50 % fölött sem. A 0%-os lemerítést sem viselik túl jól a LiPo akkumulátorok, ezért tárolás során ezt mindig tartsuk szem előtt. 

 


GensAce – Tattu akkumulátor csomag – Szállítás


Az akkumulátorok mint a GensAce – Tattu akkumulátor is érzékeny lehet a külső behatásokra, ezért próbáljuk meg a csomagokban mindig úgy elhelyezni, hogy az esetleges sérüléseket elkerüljük. Ezen kívül a magas hőmérsékletet sem igazán szeretik a LiPo akkumulátorok, és a használati útmutatóban is jelzett 30 °C felett ne tároljuk, és ne használjuk a túlmelegedés elkerülése érdekében. A 0°C alatti hőmérsékletet sem kedvelik az akkumulátorok, ezért ha ez alatt szeretnénk repülni mindenképpen próbáljuk meg a lehető legtovább szobahőmérsékleten tartani az akkumulátorokat. 
 

 

GensAce – Termék leírás

Tattu 30000mAh 22.2V 25C 6S1P Lipo Battery Pack

Lipo akkumulátor

Spec

- Product Type:lipo battery pack
- Capacity: 30000mAh
- Voltage: 22.2V
- Max Continuous Discharge:25C
- Weight(±10): 3505g
- Dimensions(±5): 217*120*65 mm
- Balance Plug: JST-XHR

akciós

Legfrissebb cikkek


Kiszivárogtak a DJI Mavic Mini 3 Pro tulajdonságai – Íme az új minidrón
Habár a DJI hivatalosan még nem jelentette be az új Mavic Mini 3 Prót, egy holland viszonteladó nyilvánossá tette az új minidrónról készített termékfotókat, illetve a készülék tulajdonságait is. A kiszivárgott információk lényegében mindent elárulnak az új Miniről (még az ár és feltüntetésre kerül), csak épp azt nem, hogy mikor jelenik meg hivatalosan.  
Dji MINI2 drone bemutató
Szinte egy évvel azután, hogy a DJI megjelent a frissített és továbbfejlesztett Mavic Minivel, a Mini 2 megjelent. A Mavic Mini stratégiai kiadás volt, válaszul az FAA követelményére, miszerint minden 250 g feletti drónot regisztrálni kell. A tavalyi Mavic Mini súlya 250 g, és hogy minden kétséget kizárjon arról, hogy az újabb modell a súlyhatár alá esik-e, a Mini 2 súlya 249 g. Azok számára, akik aggódnak a drón regisztrálása iránt, ez jó hirt jelent. A frissített kiadással egy kis frissített márkajelzés is jár, a Mavic kiesett a névből - most már csak a Mini. Sok szempontból nagyon hasonló a régebbi verzióhoz, a Mini 2 számos frissített funkcióval rendelkezik, például egy továbbfejlesztett 4K / 30p kamerával, a Raw + JPEG fájlok rögzítésének képességével és az OcuSync 2.0 vezérlő átvitelével a Wi-Fi helyett. Ezek a funkciók nyilvánvaló javulást jelentenek a Mavic Mini-hez képest, a könnyű kezelhetőséggel és az élénk, masszív kialakítással együtt a Mini 2 könnyen a legjobb drón 170.000 forint alatt.
A dróntechnológia múltja és jelene, jövője
Pilóta nélküli repülő járművek, légi robotok, drónok – bármilyen névvel is illetjük ezeket a készülékeket, kétségtelen, hogy az elmúlt évek során elképesztő ütemben nőtt a népszerűségük. Habár sokáig csak a mozikban vagy katonai bázisokon találkozhattunk velük (az utóbbi persze csak néhányakra igaz), a drónok mára nem csak a fogyasztói piacot hódították meg, hanem számos ipari szektort is forradalmasítottak, ami kevés technológiára igaz.
AKCIÓS TERMÉKEK
AA
LEGJOBB AKCIÓS DRÓNOK
BB
GOPRO KAMERÁK
CC
Nap ajánlata
DD