PGY G-MRC-UV Filter for DJI Mavic Air

Főoldal > Termékek > G-MRC-UV Filter for DJI Mavic Air

G-MRC-UV Filter for DJI Mavic Air



Termék leírás:

G-MRC-UV Filter for DJI Mavic Air

 

Használható: DJI Mavic Air drónhoz

Az UV szűrő védi a kamera lencséjét, csökkenteni az ultraibolya fényt.

 

Csomag tartalma:

1db PGYTECH UV Filter





akciós

Kapcsolódó termékek

Control Stick Protector for Spark,Mavic

Control Stick Protector for...

Control Stick Protector for Spark,Mavic


64GB Class10 Micro SD memóriakártya

64GB Class10 Micro SD...

Sandisk Ultra 64GB Micro SD SDXC 100MB/s Class 10 TF Memory Card

A1 100MB/s



DJI CrystalSky – Mavic / Spark Mount

DJI CrystalSky – Mavic / Spark...

Használt termék, akciós áron
DJI CrystalSky – Mavic / Spark Mount


16GB Class10 Micro SD memóriakártya

16GB Class10 Micro SD...

16GB Class10 Micro SD memóriakártya

Tökéletes GoPro HERO készülékbe

Jelenleg kapható leggyorsabb írási-olvasási sebességgel




Legfrissebb cikkek


Kiszivárogtak a DJI Mavic Mini 3 Pro tulajdonságai – Íme az új minidrón
Habár a DJI hivatalosan még nem jelentette be az új Mavic Mini 3 Prót, egy holland viszonteladó nyilvánossá tette az új minidrónról készített termékfotókat, illetve a készülék tulajdonságait is. A kiszivárgott információk lényegében mindent elárulnak az új Miniről (még az ár és feltüntetésre kerül), csak épp azt nem, hogy mikor jelenik meg hivatalosan.  
Dji MINI2 drone bemutató
Szinte egy évvel azután, hogy a DJI megjelent a frissített és továbbfejlesztett Mavic Minivel, a Mini 2 megjelent. A Mavic Mini stratégiai kiadás volt, válaszul az FAA követelményére, miszerint minden 250 g feletti drónot regisztrálni kell. A tavalyi Mavic Mini súlya 250 g, és hogy minden kétséget kizárjon arról, hogy az újabb modell a súlyhatár alá esik-e, a Mini 2 súlya 249 g. Azok számára, akik aggódnak a drón regisztrálása iránt, ez jó hirt jelent. A frissített kiadással egy kis frissített márkajelzés is jár, a Mavic kiesett a névből - most már csak a Mini. Sok szempontból nagyon hasonló a régebbi verzióhoz, a Mini 2 számos frissített funkcióval rendelkezik, például egy továbbfejlesztett 4K / 30p kamerával, a Raw + JPEG fájlok rögzítésének képességével és az OcuSync 2.0 vezérlő átvitelével a Wi-Fi helyett. Ezek a funkciók nyilvánvaló javulást jelentenek a Mavic Mini-hez képest, a könnyű kezelhetőséggel és az élénk, masszív kialakítással együtt a Mini 2 könnyen a legjobb drón 170.000 forint alatt.
A dróntechnológia múltja és jelene, jövője
Pilóta nélküli repülő járművek, légi robotok, drónok – bármilyen névvel is illetjük ezeket a készülékeket, kétségtelen, hogy az elmúlt évek során elképesztő ütemben nőtt a népszerűségük. Habár sokáig csak a mozikban vagy katonai bázisokon találkozhattunk velük (az utóbbi persze csak néhányakra igaz), a drónok mára nem csak a fogyasztói piacot hódították meg, hanem számos ipari szektort is forradalmasítottak, ami kevés technológiára igaz.
AKCIÓS TERMÉKEK
AA
LEGJOBB AKCIÓS DRÓNOK
BB
GOPRO KAMERÁK
CC
Nap ajánlata
DD