Elképesztő lehetőségek rejlenek a drónokban, melyeket érdemes neked is megtapasztalnod!

Főoldal > Drónozás – A szórakoztatás magas foka

DrónExpert

Drónozás – A szórakoztatás magas foka


2018/09/30

Ma már nincs olyan ember, aki nem hallott volna a drónokról, és arról az igen széles skáláról, ami azokat a tevékenységeket listázza, amikre a drónokat tökéletesen lehet használni. Egyre nagyobb teret hódítanak maguknak az életünkben ezek a kis gépek, melyek sokszor könnyebbé teszik a mindennapjainkat, de a szórakoztatási faktorukról se feledkezzünk meg.

Nézzétek meg a drónokat milyen széles körben lehet alkalmazni akár a mindennapokban is!

Drónok a mindennapokban


Mivel ezek a kis gépek egyre könnyebben irányíthatók, és egyre strapabíróbb kialakítással rendelkeznek, ezért az életünk egyre több területén vethetjük be őket, és hasznosíthatjuk tudásukat, ezzel megkönnyítve a munkánkat. A mezőgazdaság egyes területein már a DJI Inspire 1 drón megjelenése óta hasznosíthatjuk előnyeit a drónoknak, de mentési, és kutatási területeken is egyre népszerűbb az alkalmazásuk.

 A legelterjedtebb kísérlet a mindennapi használatra, az amerikai származású oldalhoz, az Amazon nevéhez fűződik, ők ugyanis már nagyon hamar meglátták a potenciált a drónokban, és azóta folyamatosan azon kísérleteznek, hogyan lehetne a megrendelt árut drónok segítségével szállítani. Egyelőre még nincsenek értesülések a kísérletek sikerességéről, de már csak idő kérdése, hogy egy futár helyett egy drón csöngessen be hozzánk az interneten rendelt csomagunkkal. 

Elképesztő újítás az Amazonnál drónok felhasználásával


Drónok és a felhőtlen szórakozás


A drónok felhasználási területei egyre szélesebbek, és lassan tényleg az életünk minden részére bekúsznak ezzel, egyszerűbbé, és könnyebbé téve a mindennapjainkat. Azonban a szórakoztatási oldalról se feledkezzünk meg, hiszen ezek a kis gépek első körben a szórakoztatásért felelnek. Leginkább manapság még az átlagembernek nincsen szüksége a mindennapokban a drónokra, azonban annál inkább, ha egy jó kis kikapcsolódást, vagy hobbit keres magának.

 

A mai drónok még nem tudnak 100%-ig az életünk részévé válni, de így is előkelő helyen állnak a szórakoztatásban. Nincs is jobb stressz oldás annál, mint amikor egy ilyen kis géppel szabadon repülhetsz, és fedezheted fel a mesés természeti kincseket a levegőből, úgy ahogyan csak nagyon kevesen láthatják. A sebesség imádók is magukra találhatnak a drónozásban, hiszen nincs is annál jobb, mint amikor pár másodperc alatt több száz méterre kerül tőlük a drón, A profibb sebesség kergetők pedig, kipróbálhatják magukat akár még egy drón versenyen is, ami elképesztő élményt nyújthat. 

 

 

Drón művészet
 

Mivel most már lassan tényleg az élet összes területén helyet kérnek maguknak a drónok, így a művészet sem maradhat ki a sorból. A több száz drónból álló rajokakkal elképesztő művészeti elődásokra lehetnek képesek, melyek különlegessége, hogy a drónok megjelenése előtt ezeknek az elemeknek a kivitelezése szinte lehetetlen lett volna. Ezen okból történhetett meg idén nyáron Amerikában, hogy a szokásos július 4-i tűzijátékot drónokkal pótolták.

 

A kaliforniai Travis Légi bázison ugyanis tűzijáték helyett világító drónok feleltek a show-ért. Az Intel már többször bevetett, Shooting Star névre hallgató drónjaiból álló raja szolgáltatta a látványosságot a 75. születésnapját ünneplő légi bázison. Amellett, hogy nagyon környezetbarát helyettesítése a tűzijátéknak, nem zavarja meg az állatokat sem. De a lényeg, hogy elképesztő mennyire tökéletesen össze lehet hangolni akár több száz drónt is a levegőben. Reméljük, a jövőben még sok ehhez hasonló előadást láthatunk majd a világ különböző tájairól. 

 


 Legfrissebb cikkek


Drónszabályok Spanyolországban
Hogyan szabad drónozni Spanyolországban? Milyen a Spanyol szabályozás Mallorca, Vagy a Kanári szigetek, Teneriffe, Gran Canaria, Barcelona, Ibiza, Lanzarotte vagy egyéb más Spanyol uticél esetén? Mutatjuk! 
DJI Mini 3 Pro vagy Autel EVO Nano+ – Melyik a nyerő?
Melyik a jobb drón, melyiket vegyem meg: DJI Mini 3 Pro vagy Autel EVO Nano+ összehasonlítás?
Kiszivárogtak a DJI Mavic Mini 3 Pro tulajdonságai – Íme az új minidrón
Habár a DJI hivatalosan még nem jelentette be az új Mavic Mini 3 Prót, egy holland viszonteladó nyilvánossá tette az új minidrónról készített termékfotókat, illetve a készülék tulajdonságait is. A kiszivárgott információk lényegében mindent elárulnak az új Miniről (még az ár és feltüntetésre kerül), csak épp azt nem, hogy mikor jelenik meg hivatalosan.  
AKCIÓS TERMÉKEK
AA
LEGJOBB AKCIÓS DRÓNOK
BB
GOPRO KAMERÁK
CC
Nap ajánlata
DD