Próbál ki két kedvenc hobbid egyszerre. |DroneXpert

Főoldal > Drón sport közben? A lehető legjobb választás

DrónExpert

Drón sport közben? A lehető legjobb választás


2019/04/04

A drónozás egyre szélesebb körben kezd elterjedni, minek köszönhetően egyre extrémebb felhasználási területeket találnak ezeknek a kis repülő szerkezeteknek. Ámuljatok velünk a legújabb extrém ötleteken. 

PRóbáld ki sportolás közben is kedvenc drónod

A drónok reptetése mindenkit igazán képes elvarázsolni. Egyre többen élvezik ezt a csodálatos hobbit, amirengeteg lehetőséget rejt magában. A drónokat egyre szélesebb körben lehet ár felhasználni, és egyre több területre törnek be. Lehetett hallani már csomag szállító drónról, de akár útjavító drónokról is voltak tervek, ami igazán elképesztő. A mezőgazdaságban már mindennap használják a drónok hihetetlen előnyeit, így egy csomó munkafolyamatot megkönnyítettek.

 A mezőgazdaságban eddig a DJI Inspire drónok szerepeltke az élvonalban, hiszen különleges kamerájuknak, és könnyed irányíthatóságuknak köszönhetően kiválóak voltak a mezőgazdasági munkák támogatására. Az időzítővel ellátott drónok, melyek képesek lerepülni az előre felvitt útvonalakat teljesen képesek voltak automatizáláni az útvonalat. A drónozók abban hisznek, hogy ahogyan egyre jobban terjed a drónozás világszerte, úgy egyre több területen fogjuk majd napi szinten alkalmazni a drónokat, melyekkel sokkal könnyebbek, biztonságosabbak lesznek bizonyos munkafolyamatok. Egyelőre azonban elképzelni is nehéz, hogy milyen sok mindenre lehetnek jók ezek a kis szerkezetek, de megéri várni. 

 

Most azonban úgy néz ki az extrém sportok területén is sikerült megtalálni a drónok számára a megfelelő helyet. Az alábbi videókban snowboard, wakeboard, és még szörfözés közben is láthatjuk a drónok hihetetlen előnyeit. 

 

 

De ne feledkezzünk meg arról sem, hogy a sportok terén a legfontosabb szerepe a drónoknak még mindig a videó felvételek készítése során van. Nézzétek meg milyen elképesztő videó készíthettek kedvenc sport tevékenységeik körében. 

 

 Legfrissebb cikkek


Drónszabályok Spanyolországban
Hogyan szabad drónozni Spanyolországban? Milyen a Spanyol szabályozás Mallorca, Vagy a Kanári szigetek, Teneriffe, Gran Canaria, Barcelona, Ibiza, Lanzarotte vagy egyéb más Spanyol uticél esetén? Mutatjuk! 
DJI Mini 3 Pro vagy Autel EVO Nano+ – Melyik a nyerő?
Melyik a jobb drón, melyiket vegyem meg: DJI Mini 3 Pro vagy Autel EVO Nano+ összehasonlítás?
Kiszivárogtak a DJI Mavic Mini 3 Pro tulajdonságai – Íme az új minidrón
Habár a DJI hivatalosan még nem jelentette be az új Mavic Mini 3 Prót, egy holland viszonteladó nyilvánossá tette az új minidrónról készített termékfotókat, illetve a készülék tulajdonságait is. A kiszivárgott információk lényegében mindent elárulnak az új Miniről (még az ár és feltüntetésre kerül), csak épp azt nem, hogy mikor jelenik meg hivatalosan.  
AKCIÓS TERMÉKEK
AA
LEGJOBB AKCIÓS DRÓNOK
BB
GOPRO KAMERÁK
CC
Nap ajánlata
DD