Fedezd fel a drónok művészetét Te is ebben az újévi műsorban |DroneXpert

Főoldal > Különleges drón show Kínában!

DrónExpert

Különleges drón show Kínában!


2019/03/02

A drónozás manapság még mindig aranykorát éli Kínában, így egyetlen nagyobb eseményről sem hiányozhatnak a kis repülő szerkezetek. Sok elképesztő show-t láthattunk már tőlük, de az idei újévi műsor abszolút egyedülálló a drón történelemben. Nézzétek meg ezt a különleges performanszt, és ámuljatok velünk együtt a drónok egyre fejlődő világán. 

Elképesztő újévi műsort mutattak be Kínában drónok segítségével

Több mint 1 milliárd ember figyelte a svájci székhelyű Verity Studios által létrehozott beltéri drone show-t Kína központi televíziójának kínai újévi előadásában február 5-én. Ezzel történelmet írva a drónozásban, hiszen ilyen műsor drónok részvételével még nem készült a világon. 

 A világ legnézettebb televíziós műsoraként száontartott műsorban az előadás során 88 darab microdrónt lehetett összeszámolni, melyek összehangolt koreográfia alapján tándoltak, a legnagyobb kínai zenei csillagok, a Sun Nan és Jason Zhang felett. A dallamok alatt a drónok a színpad hátsó részéről piros lámpákkal díszített „drone-jelmezekben” repültek mint a pillangók, melyeket a a virágzó cseresznyefáknak öltözött több mint 50 előadóművész kísért a még tökéletesebb végeredmény elérése érdekében.

 

“Ez a lenyűgöző teljesítmény bizonyítja, hogy milyen elképesztő tudás rejlhet még mindig a drónokban, melyek csak arra várnak hogy felfedezzék azokat. A drónok többek ebben a műsorban, mint csak a repülő fények. A fejlesztők megmutatták, hogy a jelmezek átalakíthatják ezt a technológiát mozgó szobrokká. Ez az első nagyszabású teljesítmény, amit a drón jelmezek valaha tettek, “mondta Raffaello D'Andrea, a Verity alapítója és az Amazon Robotics alapítója.

 

 

A programot Pereyre Léa készítette, a Verity tervezője, amelyet a vállalat a világ egyetlen drone jelmeztervezőjeként vitt véghez. 

“A Pereyre létrehozza a CAD-szoftver jelmeztervezését az anyagok lézervágása és a jelmezek összeszerelése előtt. A drónok speciális védőburkolatokkal rendelkeznek, amelyek előre definiált résszel rendelkeznek a jelmezelemek csatolásához. Ez a koncepció megkönnyíti a nagyszámú jelmezek gyors létrehozását és a drónok mozgóképekké, rekordokkal és akár karakterekkel való átalakítását is.” nyilatkozta a vállalat később.

 

Ázsia Keey Media termelési vállalat együttműködött a Verity-vel. „Amikor a drónok a színpad hátuljáról lebegtek, nagyon különleges pillanat volt. Élő szórakoztatásra specializálódunk, de még soha nem láttunk ilyet. Nagyon sok lehetőséget látunk ebben a technológiában a szórakozásért, és örülünk annak, hogy mi következik, ”mondta Keey Media szóvivője, Wan Li.

 Legfrissebb cikkek


Drónszabályok Spanyolországban
Hogyan szabad drónozni Spanyolországban? Milyen a Spanyol szabályozás Mallorca, Vagy a Kanári szigetek, Teneriffe, Gran Canaria, Barcelona, Ibiza, Lanzarotte vagy egyéb más Spanyol uticél esetén? Mutatjuk! 
DJI Mini 3 Pro vagy Autel EVO Nano+ – Melyik a nyerő?
Melyik a jobb drón, melyiket vegyem meg: DJI Mini 3 Pro vagy Autel EVO Nano+ összehasonlítás?
Kiszivárogtak a DJI Mavic Mini 3 Pro tulajdonságai – Íme az új minidrón
Habár a DJI hivatalosan még nem jelentette be az új Mavic Mini 3 Prót, egy holland viszonteladó nyilvánossá tette az új minidrónról készített termékfotókat, illetve a készülék tulajdonságait is. A kiszivárgott információk lényegében mindent elárulnak az új Miniről (még az ár és feltüntetésre kerül), csak épp azt nem, hogy mikor jelenik meg hivatalosan.  
AKCIÓS TERMÉKEK
AA
LEGJOBB AKCIÓS DRÓNOK
BB
GOPRO KAMERÁK
CC
Nap ajánlata
DD