Könnyű, gyors és biztonságos Drón online vásárlás |DroneXpert

Főoldal > Drón online vásárlás

DrónExpert

Drón online vásárlás


2018/10/07

A drón online vásárlás nagy kihívást jelenthet, főleg a kezdőknek, hiszen ilyenkor leginkább csak a specifikációkból tájékozódhatunk. Sokszor nagy fejtörést okoz eldönteni, hogy a drónok funkciói között mennyi a különbség, és melyik a számunkra legmegfelelőbb drón. 

Elképesztő lehetőségek  a Drón online vásárlás során, melyeket ár lenne kihagyni!

A DJI a világ egyik legnagyobb drón gyártó cége, akik azzal váltak híressé, hogy a kezdőtől, a profikig, mindenki igényei számára gyártanak drónokat. A legkisebb gépükre is a profi anyagfelhasználás, és a jól megtervezett, kifejlesztett funkciók jellemzőek pont úgy, mint a profi szerkezeteikre. Ha drón online vásárlás jár a fejedben, akkor mindenképpen érdemes a DJI termékei közül választani, mert a megbízható minőség ennél a cégnél garantált. 

 
Drón online vásárlás – A legkisebb drón nem is játék


A drónozás hírtelen kezdett el szárnyalni az egész világon, azonban a DJI termékei közül hiányzott egy olyan drón, ami olcsó, és amivel az emberek kipróbálhatják, hogy egyáltalán tetszene e nekik a repülés világa. Ezért 2018 elején megjelent egy első ránézésre játékszernek tűnő kicsi drón, ami azonban sokkal többet tud nyújtani, mint a játék kategóriába tartozó drónok. Az ára nagyon baráti, amivel sokak szívébe belopta magát, mert így valóban kockázat nélkül próbálhatja ki mindenki, még a teljesen kezdők is a repülés szabadságát.

 

 
A DJI Tello drón egy nagy hiánypótlás volt a piacon, és bár funkcióit, és kameráját tekintve messze elmarad a többi DJI dróntól, de a főbb DJI drón funkciók kipróbálására tökéletes. Drón online vásárlás során jó választás lehet a DJI Tello, ha fontos számodra a helytakarékosság. A drón önmagába nem nyom túl sokat, összesen 80 grammos súlyával bármilyen táskába belefér.

 

A DJI Tello drónok könnyedén beszerezhető drón online vásárlás során

 

 

Ez is az egyik nagy előnye, mert tényleg könnyedén bárhova magaddal viheted. Maximum 13 percet képes egy akkumulátorral a levegőben tölteni, ami egészen elképesztő ahhoz képest, hogy a jóval magasabb áru DJI Spark csak 3 percet ver rá repülési időben. Nagy előnye továbbá, hogy olyan trükkökre is képes a levegőben, amire nagyobb társai képtelenek. Ha jól szeretnétek szórakozni, és közben a repülés élményét is kipróbálnátok, akkor a drón online vásárlás során a DJI Tello drón lesz a tökéletes választás számotokra. 

 


Drón online vásárlás – Kezdő drónok között az etalon


A DJI Spark drónokra tökéletesen illik a mondás, mi szerint kicsi a bors, de erős. Ez a drón leginkább a kezdő szintű pilótáknak lett kifejlesztve. Kompakt méretének köszönhetően az amatőrök és profik számára is nagyon kedvező választás ha drón online vásárlás mellett döntötök, azonban ez nem jelenti azt, hogy funkciók terén szegényes készülékről lenne szó. Természetesen a kedvező ára miatt nem nyújt annyit, mint drágább, fejlettebb társai, de apró mérete, és az irányíthatósága miatt sokak számára ez a tökéletes választás drón online vásárlás során.

 


Kis mérete senkit sem szabad, hogy megtévesszen. A Spark a DJI rendkívül pontos GPS-rendszerének és a fedélzeti kameráinak köszönhetően rendkívül stabilan reptethető. Ez a kamerarendszer nem a képek rögzítéséért, hanem a Spark alatti környezet feltérképezéséért felelős, ami az akadályok elkerülésében segíti az aprócska drónt. Nagy újításnak számít a drónpiacon, hogy ezt a kis apróságot akár kézmozdulatokkal is irányíthatjuk, amivel méltán nyeri el a legkülönlegesebb drón címet.

 

 

Legyen bármilyen jó egy drón kamerája, megfelelő stabilizáció nélkül lehetetlen rendes felvételeket készíteni vele, a DJI Spark drón kép stabilizátorral is rendelkezik, ennek köszönhetően tökéletes remegés mentes felvételeket készíthetünk vele. Ha most kezded el a drónozást, akkor mindenképpen jó választás lehet számodra a DJI Spark drón a drón online vásárlás során.

 

A DJI Spark tökéletes választás Drón online vásárlás során


Drón online vásárlás – Mavic Air a nagy hiánypótló a drón világban


A DJI Mavic Air a valaha készült leghordozhatóbb DJI drón, amely háromtengelyes stabilizátorral fan felszerelve. A háromszöges kialakítású stabilizátor minden eddiginél stabilabb felvételeket tesz lehetővé. A DJI Mavic Air nagyjából félúton helyezkedik el az olcsóbb DJI Spark és a korábban aranyközépútnak tartott Mavic Pro között. Képes a Mavic Pro esetében megszokott 4K-s felvételek készítésére, azonban az ára sokkal barátibb, a profiknak készült nagytestvérrel szemben.

 

 

A behajtható propellereinek köszönhetően nagyon könnyedén szállítható, és másodpercek alatt bárhol a levegőben lehet a gép, ami az egyik legnagyobb előnye. Ha fontos számodra, hogy minél tökéletesebb felvételeket készíthess a levegőből, akkor a drón online vásárlás során ez a kis gép lesz a számodra legtökéletesebb választás.

 

Válaszd a legkiválóbb drónokat drón onilne vásárlás során


Drón online vásárlás – Mavic Pro a profik kedvenc drónja


A Mavic Pro drónok abszolút profinak számítanak a DJI termékcsaládban. Mind a kamerájuk, mind pedig a kialakításuk lehetővé teszik, hogy profi 4K-s felvételeket készíthessünk. A kép stabilizátornak hála tökéletes sima felvételek készülhetnek a levegőben, ráadásul fejlett érzékelő rendszernek köszönhetően, ami megtalálható ezekben a drónokban, ha akadályt érzékelnek képesek automatikusan elkerülni azt. Összehajtható propellerei lehetővé teszik, hogy bárhova magaddal vihesd, hiszen még egy kisebb táskába is könnyedén elfér.

 

A Mavic Pro 27 percig képes a levegőben tartózkodni akkumulátor csere nélkül, a legújabb Mavic Pro Platinum pedig akár 30 percig is. Ez az idő már bőven elegendő a tökéletes videó felvételek elkészítéséhez. Ha profi drón videós szeretnél lenni, akkor a drón online vásárlás során érdemes egy DJI Mavic Pro drónt választanod, hiszen ez az a drón ami a filmezéssel kapcsolatban mindenben a segítségedre lesz, hogy elkészíthesd álmaid légi felvételeit. 


 

 Legfrissebb cikkek


Drónszabályok Spanyolországban
Hogyan szabad drónozni Spanyolországban? Milyen a Spanyol szabályozás Mallorca, Vagy a Kanári szigetek, Teneriffe, Gran Canaria, Barcelona, Ibiza, Lanzarotte vagy egyéb más Spanyol uticél esetén? Mutatjuk! 
DJI Mini 3 Pro vagy Autel EVO Nano+ – Melyik a nyerő?
Melyik a jobb drón, melyiket vegyem meg: DJI Mini 3 Pro vagy Autel EVO Nano+ összehasonlítás?
Kiszivárogtak a DJI Mavic Mini 3 Pro tulajdonságai – Íme az új minidrón
Habár a DJI hivatalosan még nem jelentette be az új Mavic Mini 3 Prót, egy holland viszonteladó nyilvánossá tette az új minidrónról készített termékfotókat, illetve a készülék tulajdonságait is. A kiszivárgott információk lényegében mindent elárulnak az új Miniről (még az ár és feltüntetésre kerül), csak épp azt nem, hogy mikor jelenik meg hivatalosan.  
AKCIÓS TERMÉKEK
AA
LEGJOBB AKCIÓS DRÓNOK
BB
GOPRO KAMERÁK
CC
Nap ajánlata
DD