Drón kölcsönzés könnyen, pillanatok alatt a webshopban|DroneXpert

Főoldal > Drón kölcsönzés

DrónExpert

Drón kölcsönzés


2018/10/07

A drónozás világa képes rabul ejteni, ami leginkább az elképesztő légi felvételeknek, és a drónnal készült képek sokaságának köszönhető, melyek az elmúlt hónapokban elárasztották az internetet. Ezen okból egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a drónok, és maga a repülés, ami kiváló szórakozási lehetőséget biztosít kicsiknek és nagyoknak egyaránt. 

Drón kölcsönzés könnyedén a DroneXpert webshopban

A DJI drónok széles skálája garantálja, hogy mindenki megtalálhassa a számára legmegfelelőbb drónt, azonban boros áruk miatt még mindig sokan vannak, akik bizonytalanok, vagy éppen nem engedhetik meg maguknak a munkájukhoz, vagy a drón felvételekhez megfelelő gép megvásárlását. El kell ismernünk, hogy valóban nem a legolcsóbb szórakozási forma, azonban mindent megérnek azok a pillanatok, amiket a levegőben tölthetünk ezekkel a kis gépekkel. Azoknak, akik valamilyen okból nem engedhetik meg maguknak, hogy megvásároljanak egy profibb drónt, tökéletes megoldás lehet a drón kölcsönzés, mellyel lehetőségek tárháza nyílik meg hírtelen a drónpiacon. A legjobb drónokat és kiegszítőket drón bérlés során kipróbálhatjátok a DroneXpert kínálatából. Drónbérlésért KATTINTS IDE!

Drón kölcsönzés – Kezdő lépések


A drón kölcsönzés nagyban megkönnyíti a belépést a drónozás világába, hiszen ezzel az opcióval lehetőség nyílik olyan gépek kipróbálására is, amiket felelőtlenség lenne megvenni kipróbálás nélkül. A legnagyobb húzó erő ilyenkor az ár, hiszen kezdő drónozóként, még nem lehetsz teljesen biztos abban, hogy a repülés eme világa majd neked való lesz. Itt azért elárulunk egy titkot, aki egyszer kipróbálta, képtelen volt abba hagyni, mert annyira képes elvarázsolni a repülés szabadsága, és a látványvilág, amit a drónok nyújthatnak számunkra, hogy egy alkalom után általában nincs megállás. 

De ha még is úgy érzed bizonytalan vagy, és nem mersz még így belevágni a drón vásárlásba, akkor érdemes elgondolkoznod a drón kölcsönzés lehetőségén. Ebben az esetben módodban áll a vételárnál jóval olcsóbban kipróbálni hőn áhított drónodat, anélkül hogy elköteleznéd magad. Egy napra vagy akár több napra is kibérelheted, és begyakorolhatod a drónozás alapjait. Kezdőknél érdemes olyan csomagot választani, amibe beletartozik az oktatás is, aminél nem kell semmi rosszra gondolni, az iskolai órák helyett, itt élmény lesz a tanulás, ami leginkább a drónozás világának felfedezéséről szól majd. 1-2 óra után már biztos kezekkel próbálhatod ki a drónok széles skáláját, csak győzz választani a drón kölcsönzés előtt a sok lehetőség közül.

 

Drón kölcsönzés során válaszd ki kedvenc profi szintű drónodat!

 


Drón kölcsönzés – Örökítsd meg a levegőből a családi vakációt


Az életünk nagyobb pillanatit, eseményeit ma már mindenképpen szeretnénk a lehető legjobb minőségben megörökíteni, és ebben lehetnek segítségedre a drónok. A drón kölcsönzés esetében ugyanis lehetőséged van akár több napra is kibérelni egy általad kiválasztott drónt, amit magaddal vihetsz akár még a családi nyaralásra is. Mi lehetne annál jobb, mint a nyaralás legjobb pillanatait, legszebb tájait, különleges drón felvételeken megörökíteni?! A drón kölcsönzés ráadásul nem túl bonyolult, csak ki kell választanod egy számodra megfelelő drónt, és 1-2 napon belül már nálad is lehet, és indulhatnak a nagy nyári drón kalandok anélkül, hogy nagyobb energiát vagy pénzt kellene áldoznod rá. Ráadásul a felfedezésre váró idegen tájakat a levegőből is megtekintheted a drón segítségével, ami még különlegesebbé teheti a nyaralás élményét.

 


Drón kölcsönzés – Esküvőre  már szinte kötelező


Az esküvőkön ma már elengedhetetlen kelléknek számítanak a drónok, hiszen egy-egy légi felvétel tökéletesen képes kiegészíteni az esküvői filmeket. Ha ti is ezen gondolkoztok, nem felétlenül kell profi csapatot felfogadnotok. Ebben az esetben jó döntés lehet számotokra a drón kölcsönzés, hiszen csak egy napra kell majd nektek a drón, és így sokkal kevesebb költségből is elkészíthetitek álmaitok felvételét. A DJI drónok többségét ma már gyerekjáték irányítani, ezért egy pár órás oktatás után, akár ti is készíthettek tökéletes esküvői felvételeket, a drón kölcsönzés lehetőségének hála, pedig magas költségekbe sem kell verni magatokat. Az esküvői videótoktól pedig mindenki garantáltan el lesz ájulva, ha feldobjátok néhány drónnal készült felvétellel. A legújabb DJI drónok már profi minőségben, akár 4K-ban is képesek videót rögzíteni, emellett pedig a profi kép stabilizátorok gondoskodnak a tökéletesen remegésmentes képélményről.

 

Drón kölcsönzés során találd meg a számodra legmegfelelőbb drónt kínálatunkból!

 
Drón kölcsönzés – A mindennapokra


A drónok a mindennapjainkban is kifejezetten hasznosak lehetnek, amellett, hogy tökéletes stressz oldóként is funkcionálhatnak a hétvégéken. Reptesd kedvenc drónjaidat bárhol, és mutasd meg a világot ismerőseidnek a madarak szemével. A lenyűgöző látványért pedig nem kell sokat tenned, csak kihasználni a drón kölcsönzés adta lehetőségeket, mellyel már kár 1-2 nap alatt is nálad lehet kedvenc drónod, addig, amíg csak szeretnéd. A drón kölcsönzés akkor jó választás, ha nem szeretnél saját drónt vásárolni, de a repülés felejthetetlen élményről sem szeretnél lemondani. Próbáld ki te is ezt az egyszerű repülési módot, mellyel bármikor élvezheted a repülés szabadságát, elköteleződés, és nagyobb energia vagy pénz befektetés nélkül. 

 

 Legfrissebb cikkek


Drónszabályok Spanyolországban
Hogyan szabad drónozni Spanyolországban? Milyen a Spanyol szabályozás Mallorca, Vagy a Kanári szigetek, Teneriffe, Gran Canaria, Barcelona, Ibiza, Lanzarotte vagy egyéb más Spanyol uticél esetén? Mutatjuk! 
DJI Mini 3 Pro vagy Autel EVO Nano+ – Melyik a nyerő?
Melyik a jobb drón, melyiket vegyem meg: DJI Mini 3 Pro vagy Autel EVO Nano+ összehasonlítás?
Kiszivárogtak a DJI Mavic Mini 3 Pro tulajdonságai – Íme az új minidrón
Habár a DJI hivatalosan még nem jelentette be az új Mavic Mini 3 Prót, egy holland viszonteladó nyilvánossá tette az új minidrónról készített termékfotókat, illetve a készülék tulajdonságait is. A kiszivárgott információk lényegében mindent elárulnak az új Miniről (még az ár és feltüntetésre kerül), csak épp azt nem, hogy mikor jelenik meg hivatalosan.  
AKCIÓS TERMÉKEK
AA
LEGJOBB AKCIÓS DRÓNOK
BB
GOPRO KAMERÁK
CC
Nap ajánlata
DD