Küldd be a legjobb drónfelvételed, és nyerj egy akkumulátort drónodhoz!

Főoldal > Küldd be a legjobb drónfelvételed, és nyerj egy akkumulátort drónodhoz!

DrónExpert

Küldd be a legjobb drónfelvételed, és nyerj egy akkumulátort drónodhoz!


2018/03/22

Készítettél egy szuper légifelvételt DJI drónoddal, és megmutatnád másoknak is? Most akár nyerhetsz is vele egy akkumulátort, amely kompatibilis drónoddal!


A www.dronexpert.hu üzenőfali nyereményjátékot hirdet a https://www.facebook.com/dronexpert.hu/ oldalon az alábbi szabályzat szerint.

Küldd be a legjobb drónfelvételed, és nyerj egy akkumulátort drónodhoz!

A Játék időtartama:
-    A videók beküldésének határideje: 2018. április 30. hétfő
-    A szavazás időtartama:  2018. május 31-ig
-    Eredményhirdetés: 2018. május 31.

 A játék szervezője: A DroneSolution Kft. (továbbiakban: Szervező)

 

A játék menete:
1.    Küldd el nekünk legjobb légi felvételed legkésőbb április 30-ig.
2.    A felvételeket a beérkezés sorrendjében a Dronexpert Facebook oldalára feltöltjük!
3.    Gyűjtsd a „szavazatokat” like-ok formájában május 31-ig!
4.    A legtöbb like-ot kapott videó tulajdonosa egy, a saját drónjával kompatibilis akkumulátort nyer!

 

Nyeremények:
A legtöbb „szavazatot” (like-ot) kapó videó tulajdonosa az ő által használt drónhoz kompatibilis akkumulátort nyer.

 

A nyereményjáték részvételének feltételei:
A Játékban részt vehet minden, 18. életévét betöltött, Internet-felhasználó természetes személy, aki Magyarországon tartózkodási vagy lakóhellyel rendelkezik, és a Játék meghirdetett időtartama alatt önkéntesen részt vesz a Játékban. Amennyiben a nyertes cselekvőképességében korlátozott, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult. Amennyiben a nyertes cselekvőképtelen, úgy nevében kizárólag törvényes képviselője járhat el. A Játékban NEM vehetnek részt az alábbi személyek: a Szervező tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói (Ptk. 685. §); egyéb, a lebonyolításban közvetlenül közreműködő cégek tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói. Továbbá nem jogosult a díj átvételére, aki: nem töltötte be a 18. életévét, a játék ideje alatt a díj megszerzésének érdekében bármilyen módon befolyásolni próbálja a játékot, nem tartja be a játékszabályzatot


A játékre való jelentkezés menete:
A játékra fejenként maximum 3 videóval lehet jelentkezni.


Felvételeket filemail.com segitségével küld el a dronexperthungary@gmail.com címre. Felbontás FULL HD (1920x1080p legyen) maximális hossza 5 perc. Egyéb tartalmakat nem áll módunkban elfogadni a nyereményjáték keretén belül. A videó alatt semmilyen jogvédett tartalom (hang, képanyag, stb.) nem szerepelhet. A Játékra való jelentkezéssel a felhasználó elfogadja, hogy a a beküldött videót a Szervező a későbbiekben saját célra felhasználhatja, szerkesztheti azt. A Résztvevő a jelentkezéssel automatikusan vállalja, hogy a videót és az általa a Szervezőnek megküldött nevet nyilvánosan, a Drónexpert Facebook oldalán szerepelteti a Szervező.


A videó megküldése a fent említett e-mail címre a játékra való jelentkezésnek minősül. A játékra való jelentkezéssel a felhasználó automatikusan elfogadja a jelen szabályzatban foglalt feltételeket.

 

Ezt a nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható. (This promotion is in no way sponsored, endorsed or administered by or associated with Facebook.)

 

A nyertesek kiválasztása:
A Játék időtartama alatt a Játékosok szavazatokat gyűjthetnek a Drónexpert Facebook oldalára felkerült videókra. Az eredményhirdetés napján a legtöbb „Like-ot” szerző videó készítője és tulajdonosa minődül nyertesnek.

 

A Játék nyerteseinek értesítése, a nyeremény kézbesítése:
A Játék nyertesével e-mailen (az általa jelentkezéskor megadott e-mail címen) keresztül vesszük fel a kapcsolatot, a nyeremény kézbesítésének pontos menetéről a Nyertessel egyeztetünk.

 

Felelősségkizárás:
A Játékban résztvevők (továbbiakban Résztvevők) feladatainak, a megfogalmazott feltételeknek hiányosságáért, értesítési, vagy szállítási késedelemért a Játék Szervezője nem vállal felelősséget. A Résztvevők az általuk tévesen szolgáltatott adatokból, Facebook profiljuk hiányosságából adódó valamennyi következményt magukon viselik. A Résztvevő a Játékban történő részvétellel kifejezetten lemond a Játék lebonyolításával, a sorsolással, a nyereményekkel, a nyertesekkel kapcsolatos, a Szervezővel vagy bármely harmadik személlyel szembeni igényérvényesítésről. A Szervező nem felel továbbá a rajta kívül álló okkal (például az Internetes hálózatban keletkezett technikai meghibásodással vagy kimaradással) összefüggésben keletkezett hibákért és ezek következményeiért.  

 

Egyéb: A Játék szervezője a Szabályzat megváltoztatására való jogot fenntartja. A Játékban való részvétel és az ehhez kapcsolódó adatszolgáltatás önkéntes. A DroneSolution Kft. az adatokat harmadik félnek nem adja tovább, kizárólag a játék fent felsorolt céljára használja. A játék lezárása után az adatokat nem tárolja, más célra fel nem használja. Adatvédelemmel kapcsolatos panasz esetén az illetékes hatóság: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság.Legfrissebb cikkek


Drónszabályok Spanyolországban
Hogyan szabad drónozni Spanyolországban? Milyen a Spanyol szabályozás Mallorca, Vagy a Kanári szigetek, Teneriffe, Gran Canaria, Barcelona, Ibiza, Lanzarotte vagy egyéb más Spanyol uticél esetén? Mutatjuk! 
DJI Mini 3 Pro vagy Autel EVO Nano+ – Melyik a nyerő?
Melyik a jobb drón, melyiket vegyem meg: DJI Mini 3 Pro vagy Autel EVO Nano+ összehasonlítás?
Kiszivárogtak a DJI Mavic Mini 3 Pro tulajdonságai – Íme az új minidrón
Habár a DJI hivatalosan még nem jelentette be az új Mavic Mini 3 Prót, egy holland viszonteladó nyilvánossá tette az új minidrónról készített termékfotókat, illetve a készülék tulajdonságait is. A kiszivárgott információk lényegében mindent elárulnak az új Miniről (még az ár és feltüntetésre kerül), csak épp azt nem, hogy mikor jelenik meg hivatalosan.  
AKCIÓS TERMÉKEK
AA
LEGJOBB AKCIÓS DRÓNOK
BB
GOPRO KAMERÁK
CC
Nap ajánlata
DD