Új DJI Zenmuse X7 - 6K felbontás, mozis képminőség

Főoldal > Drónvideózás 6K felbontásban - A DJI új drónkamerája, a Zenmuse X7

DrónExpert

Drónvideózás 6K felbontásban - A DJI új drónkamerája, a Zenmuse X7


2017/10/17

Innovatív terméket dobtak a drón piacra, és most is a DJI keze van a dologban.  A Zenmuse X7 pontosan azt nyújtja, amiért egy drónvideós a fél karját odaadná: Kisebb tömeg és minden eddiginél profibb képminőség. Fedezd fel a világot 6K-ban!

DJI Zenmuse X7 eladó

 

 

DJI Zenmuse X7: Kis tömeg, profi képminőség

 

A DJI ráadásul ezzel most a “high-end” azaz mozis produkciókra céloz. A kamera az Inspire 2 drónra szerelhető. A Zenmuse X7-ben egy Super 35mm szenzor található, a rögzítési felbontás pedig max. 6K CinemaDNG RAW lehet.

Ezen felül a következők támogatottak: 5,2K Apple ProRes @30fps, 3,9K CinemaDNG RAW @59,94fps és 2,7K Apple ProRes @59,94fps.Fejlesztéskor az egyik fontos elem az volt, hogy minél kisebb tömegbe préseljenek bele egy igazi professzionális mozis kamerát. Önmagában ezt a képminőséget eddig is el lehetett érni, de jóval nagyobb felszállótömeg mellett. A Zenmuse X7 pedig úgy kínálja ezt a minőséget, hogy egy haladó-középkategóriás DJI Inspire 2 fel tudja emelni a magasba, akár 23 perces repülési idővel.

 

 

DJI Zenmuse X7: Tökéletes színvilág

 

A DJI a Technicolorral dolgozott együtt, hogy a színek még tökéletesebbek legyenek, és van egy új D-Log profil, amit DJI Cinema Color Systemnek, DCSS-nek neveztek el. Így még nagyobb dinamikatartománnyal tudunk dolgozni, ami lehetővé teszi a HDR tartalmak rögzítését, illetve a rossz fényviszonyok közötti kiváló felvételek készítését. A D-Gamut RGB színtér támogatottságával pedig még szélesebb színskálát tud lefedni a kamera.

 

 

DJI Zenmuse X7: Paraméterek

 

 

 • Super 35mm formátumú szenzor
 • DJI DL objektív foglalat (bázistáv: 16.84 mm)
 • 14 fényértéknyi dinamika
 • CineCore 2.1
 • 6K CinemaDNG RAW videófelbontás (legfeljebb 30 fps)
 • 5.2K Apple ProRes (legfeljebb 30 fps)
 • 3.9K és 2.7K CinemaDNG RAW videó (legfeljebb 59.94 fps)
 • 24 megapixeles állóképek
 • DJI Cinematic Color System (D-Log görbe, D-Gamut RGB színtér)
 • Kezdetben négy DJI objektív: 16mm F2.8 ND. , 24mm F2.8 LS, 35mm F2.8 LS, 50mm F2.8 LS
 • Objektív “Full Frame” ekvivalens szorzók: Videó 1.6x, fotó 1.5x
 • Az objektívek ultrakönnyű szénszálas házat kaptak
 • Tömeg: Zenmuxe X7 gimbal rendszerrel és 16mm F2.8 ND objektívvel 631 gramm

 

Az új DJI Zenmuse X7 év végén érkezik webshopunkba, de addig is bátran nézz szét további kameráink és drónjaink között, valamint OKTÓBERI AKCIÓNKAT sem érdemes kihagynod!Legfrissebb cikkek


DJI Mini 3 Pro vagy Autel EVO Nano+ – Melyik a nyerő?
Melyik a jobb drón, melyiket vegyem meg: DJI Mini 3 Pro vagy Autel EVO Nano+ összehasonlítás?
Kiszivárogtak a DJI Mavic Mini 3 Pro tulajdonságai – Íme az új minidrón
Habár a DJI hivatalosan még nem jelentette be az új Mavic Mini 3 Prót, egy holland viszonteladó nyilvánossá tette az új minidrónról készített termékfotókat, illetve a készülék tulajdonságait is. A kiszivárgott információk lényegében mindent elárulnak az új Miniről (még az ár és feltüntetésre kerül), csak épp azt nem, hogy mikor jelenik meg hivatalosan.  
Dji MINI2 drone bemutató
Szinte egy évvel azután, hogy a DJI megjelent a frissített és továbbfejlesztett Mavic Minivel, a Mini 2 megjelent. A Mavic Mini stratégiai kiadás volt, válaszul az FAA követelményére, miszerint minden 250 g feletti drónot regisztrálni kell. A tavalyi Mavic Mini súlya 250 g, és hogy minden kétséget kizárjon arról, hogy az újabb modell a súlyhatár alá esik-e, a Mini 2 súlya 249 g. Azok számára, akik aggódnak a drón regisztrálása iránt, ez jó hirt jelent. A frissített kiadással egy kis frissített márkajelzés is jár, a Mavic kiesett a névből - most már csak a Mini. Sok szempontból nagyon hasonló a régebbi verzióhoz, a Mini 2 számos frissített funkcióval rendelkezik, például egy továbbfejlesztett 4K / 30p kamerával, a Raw + JPEG fájlok rögzítésének képességével és az OcuSync 2.0 vezérlő átvitelével a Wi-Fi helyett. Ezek a funkciók nyilvánvaló javulást jelentenek a Mavic Mini-hez képest, a könnyű kezelhetőséggel és az élénk, masszív kialakítással együtt a Mini 2 könnyen a legjobb drón 170.000 forint alatt.
AKCIÓS TERMÉKEK
AA
LEGJOBB AKCIÓS DRÓNOK
BB
GOPRO KAMERÁK
CC
Nap ajánlata
DD