Dji Mavic2 típushoz kioldó szerkezet (csomag szállitás)

fooldal > Termékek > Dji Mavic2 típushoz kioldó szerkezet (csomag szállitás)

Dji Mavic2 típushoz kioldó szerkezet (csomag szállitás)Termék leírás:

1. Release Thrower Servo Controlled Dropper Device for DJI MAVIC2 Drone Dropping System.
2. Easy to Control: One-Click Operation with the Remote, the Remote Range of Delivery Device is the Same as the Range of the Drone Remote.
3. Minimalist Constuction: Light Weight, Convenient Size, Easy-Installation, No Need to Redesign Your Drone. With Bult-in Battery, Can Continually Open and Close for 500+ times on One Charge.
4. Application: Throwing Fish Bait, Drone Fishing Line Release, Flower Dropping, Advertising, Wire Leading and Guiding, Parties and Celebration, Proposal, Search and Rescue. (You Can Use Play-road Device to Cast a Life Vest Far Away in the Sea).
5. for MAVIC2 Airdrop is designed to provide a light weight and easy-to-use dropping experience. It allows you to drop anything (Do not Exceed the Max Load Weight) you want from your drone and at any range your drone can reach.
6. Kindly note: for safety consideration, please do not carry overload weight(max loading weight: 500g).

Package includes:
1 x Thrower (drone and other parts not include)
4 x Rise Feet
1 x Connecting Cable
1 x Fasten Strap
1 x Rubber Band Kit

Feature:
Suitable for mavic 2 Pro/Zoom Drone.
Shinkichon Thrower for mavic 2 Pro/Zoom.
Carry the Fish Bait, food, and so on. Maximum load 500g.
Even when you propose to your girlfriend,the ring would come out romantically.

Specification:
Model: F20318
Material: ABS
Applicable models: for DJI MAVIC 2 Pro/Zoom
Color: Gray
Maximum load: 500g
Built-in battery capacity: 150 mAh
Standby time: about 12 hours. Charge once to works about 500 times.
Self-charging time: 1.5 hours

 

További képek

akciós

Legfrissebb cikkek


DJI Mini 3 Pro vagy Autel EVO Nano+ – Melyik a nyerő?
Melyik a jobb drón, melyiket vegyem meg: DJI Mini 3 Pro vagy Autel EVO Nano+ összehasonlítás?
Kiszivárogtak a DJI Mavic Mini 3 Pro tulajdonságai – Íme az új minidrón
Habár a DJI hivatalosan még nem jelentette be az új Mavic Mini 3 Prót, egy holland viszonteladó nyilvánossá tette az új minidrónról készített termékfotókat, illetve a készülék tulajdonságait is. A kiszivárgott információk lényegében mindent elárulnak az új Miniről (még az ár és feltüntetésre kerül), csak épp azt nem, hogy mikor jelenik meg hivatalosan.  
Dji MINI2 drone bemutató
Szinte egy évvel azután, hogy a DJI megjelent a frissített és továbbfejlesztett Mavic Minivel, a Mini 2 megjelent. A Mavic Mini stratégiai kiadás volt, válaszul az FAA követelményére, miszerint minden 250 g feletti drónot regisztrálni kell. A tavalyi Mavic Mini súlya 250 g, és hogy minden kétséget kizárjon arról, hogy az újabb modell a súlyhatár alá esik-e, a Mini 2 súlya 249 g. Azok számára, akik aggódnak a drón regisztrálása iránt, ez jó hirt jelent. A frissített kiadással egy kis frissített márkajelzés is jár, a Mavic kiesett a névből - most már csak a Mini. Sok szempontból nagyon hasonló a régebbi verzióhoz, a Mini 2 számos frissített funkcióval rendelkezik, például egy továbbfejlesztett 4K / 30p kamerával, a Raw + JPEG fájlok rögzítésének képességével és az OcuSync 2.0 vezérlő átvitelével a Wi-Fi helyett. Ezek a funkciók nyilvánvaló javulást jelentenek a Mavic Mini-hez képest, a könnyű kezelhetőséggel és az élénk, masszív kialakítással együtt a Mini 2 könnyen a legjobb drón 170.000 forint alatt.
AKCIÓS TERMÉKEK
AA
LEGJOBB AKCIÓS DRÓNOK
BB
GOPRO KAMERÁK
CC
Nap ajánlata
DD