DJI HD FPV Crystal Patch 5.8GHz Directional Antenna Carbon

fooldal > Termékek > DJI HD FPV Crystal Patch 5.8GHz Directional Antenna Carbon

DJI HD FPV Crystal Patch 5.8GHz Directional Antenna CarbonTermék leírás:

PRODUCT DESCRIPTION

Let’s welcome our new iFlight Crystal RHCP 5.8GHz Directional Antenna!  RHCP high gain directional antennas give you a better reception at long range as well as better penetration through trees, bandos or other difficult terrains. Low profile design to decrease your pack size to a minimum, and high quality RG178 cables for best durability. We were able to achieve a super wide antenna beam width through an offset angle of 30 degrees between the two antennas. Horizontal beam of 105 degrees and vertical beam of 75 degrees at 9dBi gain, dropping of slowly the further you get to the side! Low loss with a 93% antenna efficiency and a axial ratio of ≤1.6 through the whole band. If that’s not enough, we also gave you the option to either mount your antennas at the bottom or top pair of the Goggle RP-SMA connectors. Multiple designs available, get them as long they last!

 

Features:

 Black Carbon,

RHCP high gain directional antenna array

Lower profile and better reception than stock antennas

Super wide beam width, horizontal 105 degrees @9dBi, vertical 75 degrees @9dBi

Can be mounted on top or bottom Goggle RP-SMA pair

 

Specifications:

Frequency: 5.8GHz

Bandwidth: 5600~5900 Mhz

Gain: 9 dBi

Axial ratio: ≤1.6

Impendance: 50Ω

Radiation Efficiency: 93%

Beam Width: 105° H. 75° V.

Polarization: (RHCP) Left Hand Circularly Polarized

Cable: RG178

Connector: RP-SMA (Fits DJI Goggles directly, not to be used on standard SMA)

Dimensions: 16mm x 7mm x 3mm

Weight: 52.1g

 

Includes:

-1 x Crystal RHCP Patch 5.8GHz Directional Antenna Array

akciós

Legfrissebb cikkek


DJI Mini 3 Pro vagy Autel EVO Nano+ – Melyik a nyerő?
Melyik a jobb drón, melyiket vegyem meg: DJI Mini 3 Pro vagy Autel EVO Nano+ összehasonlítás?
Kiszivárogtak a DJI Mavic Mini 3 Pro tulajdonságai – Íme az új minidrón
Habár a DJI hivatalosan még nem jelentette be az új Mavic Mini 3 Prót, egy holland viszonteladó nyilvánossá tette az új minidrónról készített termékfotókat, illetve a készülék tulajdonságait is. A kiszivárgott információk lényegében mindent elárulnak az új Miniről (még az ár és feltüntetésre kerül), csak épp azt nem, hogy mikor jelenik meg hivatalosan.  
Dji MINI2 drone bemutató
Szinte egy évvel azután, hogy a DJI megjelent a frissített és továbbfejlesztett Mavic Minivel, a Mini 2 megjelent. A Mavic Mini stratégiai kiadás volt, válaszul az FAA követelményére, miszerint minden 250 g feletti drónot regisztrálni kell. A tavalyi Mavic Mini súlya 250 g, és hogy minden kétséget kizárjon arról, hogy az újabb modell a súlyhatár alá esik-e, a Mini 2 súlya 249 g. Azok számára, akik aggódnak a drón regisztrálása iránt, ez jó hirt jelent. A frissített kiadással egy kis frissített márkajelzés is jár, a Mavic kiesett a névből - most már csak a Mini. Sok szempontból nagyon hasonló a régebbi verzióhoz, a Mini 2 számos frissített funkcióval rendelkezik, például egy továbbfejlesztett 4K / 30p kamerával, a Raw + JPEG fájlok rögzítésének képességével és az OcuSync 2.0 vezérlő átvitelével a Wi-Fi helyett. Ezek a funkciók nyilvánvaló javulást jelentenek a Mavic Mini-hez képest, a könnyű kezelhetőséggel és az élénk, masszív kialakítással együtt a Mini 2 könnyen a legjobb drón 170.000 forint alatt.
AKCIÓS TERMÉKEK
AA
LEGJOBB AKCIÓS DRÓNOK
BB
GOPRO KAMERÁK
CC
Nap ajánlata
DD