Cyber XING 2207.5 2-6S FPV Motor 2555KV 4S 4db

fooldal > Termékek > Cyber XING 2207.5 2-6S FPV Motor 2555KV 4S 4db

Cyber XING 2207.5 2-6S FPV Motor 2555KV 4S 4dbTermék leírás:

PRODUCT DESCRIPTION

We don’t go cheap, we go quality!

XING performance refined to another level.

10mm NSK high-end bearings and bigger stator volume with increased thrust but just a little more weight and cost.
All new Bling-Bling Cyber design to show off at every race, but that’s what XING motors is about.
We took all our XING motor experiece and refined the whole stator to optimize your flying experience.
MORE performance, MORE durability, MORE smooth and MORE eyecatcher.

The iFlight XING series motor is designed and named by FPV pilot & specialist Patrick Xing. Combining IFlight’s high-quality motor production technology with Patrick Xing’s technical expertise, a top-of-the-line motor has been produced. iFlight XING provides the most incredible power and thrust in the lightest weight. The elliptical body, powerful stator with N52H magnets and very small air gap makes iFlight XING series motor incredible new style motors.

Cyber XING Features:

* High-strength 4mm Titanium alloy shaft

* 10x4x4mm NSK Ultra smooth & durable bearings

* XING damping technology (O-Ring reduces bearing stress and vibration)

* 220℃ specific heat-resistant copper wire

* Advanced inner circuit design (Smoother power distribution)

* Japanese Kawasaki 1200 Iron Core

* N52H High-temperature magnets

* Hex bolt shaft set screw

* 35g

Package included:

– Cyber XING 2207.5 Motor * 4 pc

– M3*6mm screws x 16pcs

– M5*6.1mm M5 Flanged Nylon Insert Lock Nut x 4pc

További képek

akciós

Legfrissebb cikkek


Kiszivárogtak a DJI Mavic Mini 3 Pro tulajdonságai – Íme az új minidrón
Habár a DJI hivatalosan még nem jelentette be az új Mavic Mini 3 Prót, egy holland viszonteladó nyilvánossá tette az új minidrónról készített termékfotókat, illetve a készülék tulajdonságait is. A kiszivárgott információk lényegében mindent elárulnak az új Miniről (még az ár és feltüntetésre kerül), csak épp azt nem, hogy mikor jelenik meg hivatalosan.  
Dji MINI2 drone bemutató
Szinte egy évvel azután, hogy a DJI megjelent a frissített és továbbfejlesztett Mavic Minivel, a Mini 2 megjelent. A Mavic Mini stratégiai kiadás volt, válaszul az FAA követelményére, miszerint minden 250 g feletti drónot regisztrálni kell. A tavalyi Mavic Mini súlya 250 g, és hogy minden kétséget kizárjon arról, hogy az újabb modell a súlyhatár alá esik-e, a Mini 2 súlya 249 g. Azok számára, akik aggódnak a drón regisztrálása iránt, ez jó hirt jelent. A frissített kiadással egy kis frissített márkajelzés is jár, a Mavic kiesett a névből - most már csak a Mini. Sok szempontból nagyon hasonló a régebbi verzióhoz, a Mini 2 számos frissített funkcióval rendelkezik, például egy továbbfejlesztett 4K / 30p kamerával, a Raw + JPEG fájlok rögzítésének képességével és az OcuSync 2.0 vezérlő átvitelével a Wi-Fi helyett. Ezek a funkciók nyilvánvaló javulást jelentenek a Mavic Mini-hez képest, a könnyű kezelhetőséggel és az élénk, masszív kialakítással együtt a Mini 2 könnyen a legjobb drón 170.000 forint alatt.
A dróntechnológia múltja és jelene, jövője
Pilóta nélküli repülő járművek, légi robotok, drónok – bármilyen névvel is illetjük ezeket a készülékeket, kétségtelen, hogy az elmúlt évek során elképesztő ütemben nőtt a népszerűségük. Habár sokáig csak a mozikban vagy katonai bázisokon találkozhattunk velük (az utóbbi persze csak néhányakra igaz), a drónok mára nem csak a fogyasztói piacot hódították meg, hanem számos ipari szektort is forradalmasítottak, ami kevés technológiára igaz.
AKCIÓS TERMÉKEK
AA
LEGJOBB AKCIÓS DRÓNOK
BB
GOPRO KAMERÁK
CC
Nap ajánlata
DD