CPL Lens Filter for DJI Inspire 1 / Osmo (X3)

Főoldal > Termékek > CPL Lens Filter for DJI Inspire 1 / Osmo (X3)

CPL Lens Filter for DJI Inspire 1 / Osmo (X3)Termék leírás:

CPL Lens Filter for DJI Inspire 1 / Osmo (X3)

Használható: DJI Inspire 1 / Osmo (X3) kamerához

 

Csomag Tartalma:

1 x PGYTECH CPL Filter

akciós

Kapcsolódó termékek

DJI Osmo - Zenmuse M1

DJI Osmo - Zenmuse M1

A Zenmuse M1 gimbal kompatibilis minden Osmo, Osmo+, Osmo Pro és Osmo RAW markolattal *. Miután a markolatra installálta a Zenmuse M1-et, az stabilan tartja a legkülönbözőbb okostelefont, amely lehetővé teszi, hogy tiszta képeket és sima, stabil felvételeket készítsen.

A Zenmuse M1 is lehetővé teszi az összes intelligens funkció elérését mint az Osmo Mobile, beleértve ActiveTrack, Motion Timelapse, Panorama, Beautify és Live Streaming.


DJI Osmo Base

DJI Osmo Base

Alapzat

Méret: 126 x 90 x 44 mm

Súly: 162gDJI Osmo hosszabbító rúd

DJI Osmo hosszabbító rúd

Nyújtsa ki távolabbra új szögek eléréséhez, párosítsa állvánnyal az extra magassághoz.


DJI Osmo Battery (10 PIN-A) to DC Power Cable

DJI Osmo Battery (10 PIN-A) to DC...

DJI eszköz csatlakoztatására szolgál a Phantom 4 intelligens repülési akkumulátorhoz (PH4-5350mAh-15.2V típus) a DJI eszköz tápellátására.
Legfrissebb cikkek


DJI Mini 3 Pro vagy Autel EVO Nano+ – Melyik a nyerő?
Melyik a jobb drón, melyiket vegyem meg: DJI Mini 3 Pro vagy Autel EVO Nano+ összehasonlítás?
Kiszivárogtak a DJI Mavic Mini 3 Pro tulajdonságai – Íme az új minidrón
Habár a DJI hivatalosan még nem jelentette be az új Mavic Mini 3 Prót, egy holland viszonteladó nyilvánossá tette az új minidrónról készített termékfotókat, illetve a készülék tulajdonságait is. A kiszivárgott információk lényegében mindent elárulnak az új Miniről (még az ár és feltüntetésre kerül), csak épp azt nem, hogy mikor jelenik meg hivatalosan.  
Dji MINI2 drone bemutató
Szinte egy évvel azután, hogy a DJI megjelent a frissített és továbbfejlesztett Mavic Minivel, a Mini 2 megjelent. A Mavic Mini stratégiai kiadás volt, válaszul az FAA követelményére, miszerint minden 250 g feletti drónot regisztrálni kell. A tavalyi Mavic Mini súlya 250 g, és hogy minden kétséget kizárjon arról, hogy az újabb modell a súlyhatár alá esik-e, a Mini 2 súlya 249 g. Azok számára, akik aggódnak a drón regisztrálása iránt, ez jó hirt jelent. A frissített kiadással egy kis frissített márkajelzés is jár, a Mavic kiesett a névből - most már csak a Mini. Sok szempontból nagyon hasonló a régebbi verzióhoz, a Mini 2 számos frissített funkcióval rendelkezik, például egy továbbfejlesztett 4K / 30p kamerával, a Raw + JPEG fájlok rögzítésének képességével és az OcuSync 2.0 vezérlő átvitelével a Wi-Fi helyett. Ezek a funkciók nyilvánvaló javulást jelentenek a Mavic Mini-hez képest, a könnyű kezelhetőséggel és az élénk, masszív kialakítással együtt a Mini 2 könnyen a legjobb drón 170.000 forint alatt.
AKCIÓS TERMÉKEK
AA
LEGJOBB AKCIÓS DRÓNOK
BB
GOPRO KAMERÁK
CC
Nap ajánlata
DD